Haberler

    Fenerbahçe'de Dick Advocaat Jeremain Lens'in Transfer Edilmesini İstiyor

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Sunderland forması giyen sol kanat oyuncusu Jeremain Lens transferinin bir an önce bitmesi için yönetime direktif verdi.

    Sarı-Lacivertliler uzun süredir ofansif bir orta saha transferi yapmayı planlıyordu. Bu bölgeye alınacak oyuncunun ardından transfer çalışmaları bitecekti. Ancak, Başakşehir mağlubiyetinin ardından işler değişti. Hollandalı teknik adam, transferde önceliğin 'hızlı ve güçlü' bir kanat oyuncusuna verilmesini istedi.

    Fanatik Gazetesinde yer alan habere göre Advocaat, takımda görmeyi arzu ettiği ismi de yönetime açıkladı: Jeremain Lens. Advocaat, bu transferde yönetime yardımcı olmak için bizzat devreye girdi.

    KİRALIK TEKLİFİ

    68 yaşındaki teknik adam, Sunderland'de beraber çalıştığı eski öğrencisi Lens ile görüştü. 28 yaşındaki futbolcu, Advocaat'ın davetine hemen, "Evet" dedi. Advocaat, oyuncuyu ikna ettikten sonra kulüplerin anlaşması için aradan çekildi. Lens'i kadroda düşünmeyen İngiliz ekibine, UEFA ile yapılan anlaşma nedeniyle satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak.

    KEES VOS YARDIMCI

    Sarı-Lacivertliler'in bu transfer konusunda bir yardımcısı daha var: Kees Vos! Van Persie'nin menajeri olan Vos aynı zamanda Lens'in de temsilcisi. Fenerbahçe ile yakın bir ilişkisi olan Hollandalı menajer, Sunderland'in ikna edilmesi için görüşmelerde yer alacak. Oyuncusunun Fenerbahçe'ye gitmek istediğini belirtip, bu konuda kolaylık sağlanmasını isteyecek. Sunderland sorun çıkarmazsa, bu transferin 3 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Dick Advocaat Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title