Haberler

    Advocaat Gidiyor, Kocaman Geliyor!

    Lig yarışında zirveden kopan sarı-lacivertliler, Avrupa defterini de kapatınca tüm gözler Hollandalı hocaya çevrildi.

    Lig yarışında zirveden kopan sarı-lacivertliler, Avrupa defterini de kapatınca tüm gözler Hollandalı hocaya çevrildi. Karşılaşma sonrası basın toplantısında sert ifadeler kullanan Advocaat ile yolların ayrılması şimdilik planlanmıyor. Bunun en temel sebebi ise lig ve kupada hedeflerin hâlâ devam etmesi...



    Deneyimli çalıştırıcı, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak ve ligi en azından ikinci sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi ön eleme vizesi almak için hesaplar yapıyor. Bu hedefler gerçekleşene kadar da ayrılmayı düşünmüyor. Milliyet Gazetesinin haberine göre yönetim Advocaat'ın maç sonu açıklamalarına tepkili olsa da iki kulvarda devam eden bir yarış olduğu için şu an için frene bastı. Pazar günkü Gaziantepspor maçında takımın başında yer alacak Advocaat'ın sezon sonuna kadar görevinde kalması bekleniyor.



    KENDİSİ BIRAKIR



    Sarı-lacivertli yetkililer, Advocaat'ın yapı olarak başarısız olduğu yerde kalmayacağının altını çizdiler. Bu hedeflere ulaşılmaması durumunda zaten hocanın görevi kendisinin bırakacağını ve yeni sözleşmeyi kabul etmeyeceğini ifade ettiler.



    İlk yarıdaki performansının ardından yönetim, Hollandalı teknik adama yeni sözleşme önermişti. Ancak bu teklifi düşünmek için süre isteyen Advocaat, Mart ayında kararını vereceğini bildirmişti. Tam da bu süreç içinde takımda ciddi bir düşüş yaşandı. Hollandalı'nın süre istemesi ve sözleşmeye imza atmaması şimdilerde yönetimin en çok sevindiği konu oldu.



    PLANLAR HAZIR



    Yönetim yeni sezon içinse Aykut Kocaman'ı takımın başına getirmeyi planlıyor. Konyaspor'da son günlerde yaşananlar sebebiyle kırgın olan deneyimli hoca, sarı-lacivertli takımın teklifini değerlendirme kararı aldı. Sezon başı yapılan teklifi Konyaspor'u yarı yolda bırakmamak adına kabul etmeyen Kocaman, yeni sezonda bir sürpriz olmazsa Fenerbahçe'nin başında olacak.



    KONGRE ZOR GİBİ



    Başkan Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı "Yargıtay kararını bile beklemeden kongreye gidebilirim" ifadesine rağmen bu durumun gerçekleşmesi düşük bir ihtimal olarak görülüyor. Gerek yetkililer gerekse de camiaya yakın isimler Başkan Aziz Yıldırım'ın bu açıklamasına rağmen kongre kararının Yargıtay kararının ardından açıklanmasını bekliyor.



    Muhalefet ise mayıs ayında yapılacak Mali Genel Kurul'un seçimli olması gerektiği ve kulübün bir yıl daha kaybetmemesi gerektiği görüşünü paylaşıyor.



    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Aykut Kocaman Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title