Haberler

    Advocaat Bakın Neden Bırakmış!

    Sarı-Lacivertliler'le yollarını sezon sonunda ayıracağını Konyaspor yenilgisi sonrası kamuoyuna duyuran ve hatta teknik direktörlük kariyerine de nokta koyacağını belirten Dick Advocaat'ın bu açıklamasını, yönetimle daha önce paylaştığı bildirildi.

    Sarı-Lacivertliler'le yollarını sezon sonunda ayıracağını Konyaspor yenilgisi sonrası kamuoyuna duyuran ve hatta teknik direktörlük kariyerine de nokta koyacağını belirten Dick Advocaat'ın bu açıklamasını, yönetimle daha önce paylaştığı bildirildi. Konya maçı öncesi de Başkan Aziz Yıldırım ile bir araya gelen Advocaat'ın, kararını samimi bir şekilde ilettiği öğrenildi.



    Hollandalı hocanın o konuşmada şunları söylediği bildirildi: "Başkanım artık net olarak görülüyor ki, ben bu takıma fayda sağlayamayacağım. Türkiye'nin en büyük camiasının, en büyük kulübünün bir parçası olduğumu biliyorum ama artık kimseye daha fazla zarar vermek istemiyorum. Bana şimdiye dek verilen desteğe de teşekkür ediyorum ama sezon sonu ayrılmam her iki taraf için de en iyisi olacak. Keşke bu mükemmel takımla daha büyük başarılara imza atma imkanımız olsaydı ama eğer benim de hatam olduysa özür diliyorum."



    'Yerime gelecek ismi bulun'



    "Size bu kararımı vermemin sebebi ise çok açık. Ben bu takımın başına biliyorsunuz geç geldim. O konuda da sizlere sıkıntıları ilettim. Takımı daha önce devralmış olsaydım inanın daha değişik bir sezon geçirebilirdik. Bu nedenle şimdiden sizin ve kulübün önünü açmak istiyorum. Siz şimdiden takımın başına kimi getireceğinizin hesabını yapın ve yeni gelecek isme daha büyük imkanlar sağlayın. Yeni gelecek ismin daha fazla zamanı olsun, takımı organize etmek, transferleri zamanında bitirmek için fırsat verilsin. Tek dileğim bu, size ve Fenerbahçe Kulübü'ne başarılar diliyorum. Şüpheniz olmasın, sezon sonuna kadar disiplinli ve profesyonel bir şekilde çalışmaya devam edeceğim."



    Fanatik

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Dick Advocaat Aziz Yıldırım Konyaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title