Haberler

Adü Tıp Fakültesi 1. Sınıf Öğrencileri Tanıştı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi 1.sınıf öğrencileri için tanışma etkinliği düzenlendi.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencileri için tanışma etkinliği düzenlendi.

Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.Sınıf öğrencileri arasındaki kaynaşmayı arttırmak ve öğrencilerin öğretim üyeleriyle ders ortamı dışında tanışmalarını sağlamak amacıyla çay partisi düzenlendi.

1. Sınıf

Eğitim Koordinatörü Biyofizik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. M. Dinçer Bilgin'in organize ettiği çay partisine Histoloji ve Embryoloji Anabilim Dalından Prof. Dr. Alparslan Gökçimen ve Yrd. Doç. Dr. Tulin Boylu, Fizyoloji Anabilim Dalından Yrd. Doç. Dr. Gökhan Cesur, Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalından Yrd. Doç. Dr. Mehtap Kılıç Eren,

Biyokimya Anabilim Dalından Prof. Dr. L. Didem Kozacı ve Tıp-Kültür&Sanat Alt Biriminden Göğüs Hastalıkları Öğretim Üyesi Doç. Dr. Osman Elbek katıldı.

Yaklaşık 100 öğrencinin katıldığı etkinlikte öğrenciler birbirleriyle ve öğretim üyeleriyle kısa sürede kaynaştı.

Prof. Dr. M. Dinçer Bilgin'in "Çalışın, çalışın, çalışın, uyuyun, yemek yiyin, çalışın, çalışın, eğlenin, uyuyun, çalışın, çalışın" sözleri öğrenciler tarafından gülümseme ile karşılanırken ortamın ve ikramların sağlanmasındaki katkılarından dolayı Prof. Dr. Alparslan Gökçimen'e hem öğretim üyeleri hem de öğrenciler tarafından teşekkür edildi.

ADÜ) Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencilerinin bol bol resim çektikleri bu çay partisinin derslerden bunaldıkları bir ortamda kendilerini rahatlattığını belirtirlerken, benzer etkinliklerin organize edilmesini istedi. Bu bağlamda en kısa zamanda piknik ve Afrodisias gezisi düzenlenmesi planlandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Gökçimen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title