Haberler

Adü Öğretim Üyesinin Editörlüğünü Yaptığı Kitap Yayımlandı

Editörlüğünü Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nilgün Yenice’nin yaptığı “Bilimin Doğası Gelişimi ve Öğretimi” adlı kitap yayımlandı.

Editörlüğünü Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nilgün Yenice'nin yaptığı "Bilimin Doğası Gelişimi ve Öğretimi" adlı kitap yayımlandı.

10 bölümden oluşan kitabın iki bölümünün yazarlığını da yapan Doç. Dr. Nilgün Yenice, "Bilimin Doğası Gelişimi ve Öğretimi" kitabı ile yenilenen fen bilimleri dersi öğretim programının belirlediği vizyona ulaşmada önemli bir role sahip olan fen bilimleri öğretmenlerinin bilime ve bilimin doğasına olan bakış açılarını geliştirmeyi amaçladığını ifade etti. Yenice, ayrıca kitabın bilim ve bilimin doğası hakkında bilgi sahibi olmak isteyen eğitim fakültesi öğrencilerine, yüksek lisans ve doktora yapan öğretmen adaylarına ve öğretmenlere yararlı olacağını ve Türkiye' de önemli bir boşluğu dolduracağını vurguladı.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, "Bilimin Doğası Gelişimi ve Öğretimi" adlı kitabın hazırlanmasında emeği geçen tüm bölüm yazarlarını ve ADÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nilgün Yenice'yi tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Yenice Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title