Haberler

Adü-genç'den Stres ve Stresle Başa Çıkmanın Yolları Semineri?

Adnan Menderes Üniversitesi Gençlik Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin (ADÜ-GENÇ) düzenlediği ‘Stres ve Stresle Başa Çıkmanın Yolları’ semineri ilgi gördü.

Adnan Menderes Üniversitesi Gençlik Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin (ADÜ-GENÇ) düzenlediği 'Stres ve Stresle Başa Çıkmanın Yolları' semineri ilgi gördü.

Adnan Menderes Üniversitesi Gençlik Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Efeler Kaymakamlığı personeline yönelik düzenlenen "Stres ve Stresle Başa Çıkmanın Yolları" konulu seminer, geniş bir katılımla gerçekleşti.

ADÜ Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde Uzm. Psk. Miraç Neslihan Turgut tarafından verilen seminer kapsamında, farklı birim personellerinden oluşan katılımcı grubuna 2 saat süresince, 'Stres nedir?', 'Strese yol açan etkenler nelerdir?' ve 'Stresle başa çıkma yolları' konuları teorik olarak anlatıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title