Haberler

Adü'de Promosyon İhalesi Türkiye Rekor Kırdı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi personelinin maaşlarının alacağı bankanın belirlendiği ve promosyon için bankaların kıyasıya yarıştığı 'Banka Promosyon İhalesi' ADÜ Senato Salonunda gerçekleşti. İhalede 3 bin TL ile rekor kırıldı.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Genel Sekreter Vekili Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan ve Daire Başkanlarının da bizzat katıldığı ihale 5 saat sürdü. Son turda Vakıfbank ile Yapı Kredi Bankası arasında kıyasıya çekişmeye sahne olan promosyon ihalesi, Vakıfbank'ın 3 bin TL'lik teklifiyle son bulurken; Yapı Kredi Bankası 2980 TL ile son teklifini vererek ihaleden çekildi. Promosyon ödemeleri, 15 Temmuz 2016 tarihinde Vakıfbank'tan yatacak ilk maaş ile birlikte personelimizin hesabına geçecek.

"PERSONELİMİZ VE BANKAMIZ ADINA HAYIRLI OLSUN"

İhale sonrasında ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, ihalenin bekledikleri gibi gittiğini ifade ederek Vakıfbank yetkililerine gösterdikleri gayretten dolayı ADÜ personeli adına teşekkür etti. Garanti Bankası ile uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek Garanti Bankası yetkililerine de teşekkür eden Bircan; "Öncelikle ihalenin personelim ve bankanız adına hayırlı olmasını diliyorum. Önemli bir gayret göstererek sanıyorum ki Türkiye'de de rekor denilebilecek bir promosyon ihalesi gerçekleştirdik. Türkiye'nin en önemli bankalarına ihalemize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Vakıfbank olarak merkezden uzak kampüslerimiz için de ATM ve Şube destek hizmetlerinde bize yardımcı olacağınızı umuyorum. Türkiye'nin önemli kamu bankalarından biriyle çalışmak bizi de mutlu edecek. Sizin bize gösterdiğiniz özveri ve gayreti, sanıyorum ki akademik ve idari personelim de bankanız için gösterecektir" diye konuştu.

İhaleye Vakıfbank adına katılan Vakıfbank Aydın Bulvar Şubesi Müdürü Giray Şendur, Aydın'ın hem en itibarlı hem de en hacimli kurumlarından biriyle çalışmanın kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade ederek; "Bizim için kamu kurumlarıyla çalışmaktaki en önemli hususlardan biri 'Hizmet', para her zaman bizim için ikinci planda. Kurumumuzun, yüzde 75'i kamuya ait, yüzde 25'i de halka arz durumunda. Bankamızın son yıllardaki politikası ve gerçekleştirdiği işler ortada. Gerçekten 3 bin TL çok büyük para. Her iki kuruma da hayırlı uğurlu olsun" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Türkiye Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title