Haberler

Adü'de Ekg Eğitimi ve Disritmi Yönetimi Kursu Gerçekleştirildi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (Söke SHMYO) ve Paramedik Derneği Aydın İl Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen “EKG Eğitimi ve Disritmi Yönetimi” konulu kurs gerçekleştirildi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (Söke SHMYO) ve Paramedik Derneği Aydın İl Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen "EKG Eğitimi ve Disritmi Yönetimi" konulu kurs gerçekleştirildi.

Kursa, Söke SHMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emine Gerçek, Paramedik Derneği temsilcileri ile İlk ve Acil Yardım Programı 2. sınıf öğrencileri katıldı. Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emine Gerçek açılış konuşmasında, İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerinin acil vakalarda olay yerinde hastaya temas eden ilk kişi olduklarını belirterek, yapılan ilk ve doğru müdahalenin hayat kurtardığını söyledi.

Paramedik Derneği temsilcileri ise sunumlarında "EKG'ye Giriş ve Temel EKG, Disritmiler, Taşikardiler ve Bradikardiler, Bloklar ve Yönetimi ile Akut Koroner Sendromlar ve EKG" konularını öğrencilerle paylaştı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Aydın Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title