Haberler

Adü Aydın Sağlık Myo Mezunlarını Uğurladı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (ASHMYO), 2015-2016 öğretim yılı sonunda mezunlarını görkemli bir törenle uğurladı.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (ASHMYO), 2015-2016 öğretim yılı sonunda mezunlarını görkemli bir törenle uğurladı. Okul bahçesinde öğrenci velilerinin de katıldığı törende öğrenciler gururla hüznü bir arada yaşadı.

Törene ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı'nın yanı sıra akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı. ASHMYO Öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibinin gösterilerinin ardından öğrenciler meslek andını okuyarak yemin ettiler.

Rektör Yardısı Ali Sarılı, Yrd. Doç.Dr.Sevil Özcan ve ASHMYO birincisi Mehtap Işıklı'nın konuşmalarıyla devam eden törende dereceye giren öğrencilere de başarı belgesi ve ödülleri verildi. Tören, Ziraat Fakültesi Ritm Grubunun müzik dinletisiyle sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Mustafa Ali Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title