Haberler

ADSM'de Yeni Poliklinikler Ve Ameliyathaneler Hizmete Girdi

Güncelleme:

Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM), yenilikleri ile en üst düzeyde hizmet veriyor.

ADSM'de üst düzey hizmet

Günde ortalama 1.000 hastaya hizmet veren Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM), yenilikleri ile en üst düzeyde hizmet veriyor.

Yeni açılan poliklinikler, ameliyathane ve en ileri teknolojik cihazlarla donatılan ADSM, kendi alanında Türkiye'nin en iyisi olma yolunda ilerliyor.

7 gün 24 saat esaslı hizmet veren ADSM, yeni sistem sayesinde sıra bulmakta zorlanan hastaların yaşadığı sorunları da giderdi.

ÖZEL KLİNİKLERDEN GELEN HASTA SAYISINDA ARTIŞ VAR

Batman ADSM Başhekimi Dt. Mahsum Ekinci, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başhekim Ekinci, yapılan hizmetler sayesinde kurumda sıkıntıların asgari seviyeye indirgendiğini belirterek "İnsana yaraşır sağlık hizmeti anlayışı ile hastalarımızın şifa bulmaları ve memnuniyetleri için gece-gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Son zamanlarda özel kliniklerden bize gelen hasta sayısında artış var ve bu sayede özel klinikleri bile geride bıraktık" dedi.

İDARECİLERİN ODASI POLİKLİNİK OLDU

Yeni hekim ve cerrah atamalarının beklendiğini belirten Başhekim Dt.Mahsum Ekinci, diş hekimi sayısının 50'ye çıktığını, üst katlarda bulunan idareci odalarının polikliniklere çevrildiğini belirterek "ADSM'deki her kullanım alanını değerlendiriyoruz. Temizlik ve hijyen konusunda sıkıntı kalmadı, yeni açılan 2 ameliyathane ve ek poliklinikler sayesinde Türkiye'de gününde protez, kanal tedavisi gibi ekstrem tedavilerin yapıldığı nadir bir kurum konumundayız" dedi.

"ARTIK ERKEN GELMEYİN"

ADSM'de sıra alma sisteminde değişiklik yaşandığını belirten Başhekim Ekinci, vatandaşların artık sabahın erken saatlerinden gelmelerine gerek kalmadığını belirterek "İleri tedaviler için ayrılan sıralar iki katına çıktı, dolaysıyla saat 9-10'a kadar sıra bulunabiliyor" dedi. ADSM'de ayrıca özel engelli ve çocuk poliklinikleri, bekleme yerleri ve diğer alanlarda da gözle görülür değişiklikler gözlerden kaçmadı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Türkiye Ekinci Batman Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

Hastayim hasta:

Esasen Adsm nin yeri yanlisti: Otopark sorunu var Onu bashekim nasil cozecek

0
0
yanıtYanıtla
Hastayim hasts:

Sira bulmakta zorlanan hastalar azalmis diyor bashekim Ama nedense mrhs den an itibariyle 1 aralikta sira alinabiliyor...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title