Haberler

Adriana Lima'dan Türkleri Mest Edecek Paylaşım

Güncelleme:

'Türkiye benim 2. evim' diyen dünyaca ünlü mankenin evinde kangal cinsi köpek beslediği sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ile ortaya çıktı. Paylaşıma Türkçe yorumlar yağdı.

Victoria's Secret'ın dünyaca ünlü Brezilyalı mankeni Adriana Lima, kızları Valentina ve Sienna'nın Darry Lima adını verdikleri dişi kangalla oynarken fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.

"TÜRKİYE'DEN HEDİYEDİR"

Ünlü mankenin aynı zamanda köpeği Darry_Lima adına instagram hesabı açtığı da görüldü. Lima'nın Türk takipçileri mankenin evinde kangal beslemesine çok şaşırdı ve "Resmen evinde kangal bakıyor, Türkiye'den hediyedir" yorumunu yaptı.

İŞTE ADRİANA LİMA'NIN PAYLAŞTIĞI O FOTOĞRAF...


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Adriana Lima Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (46)

DiyarbakirliMobil-IOS:

Sizler zaten ancak kopek ve hayvanlarinizla gundem olursunuz. Millet yeni gezegenleri kesfediyo yeni yildizlara gidiyorlar. Hahaha siz turk milletide ancak kipekle mest olursunuz. Allah islah etsin sizin gibi toplumu.

8
22
yanıtYanıtla
YIRTIK RAHİBE:

ÇOCUKLAR SURİYELİMİ ACABA:)

19
2
yanıtYanıtla
xboy:

kalite akıyor hatundan yeminle bizdeki soytarılarla alakası varmı hiç

16
5
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

BUNUN NERESİ GÜZEL BEA GÜZEL GÖRMESEK NEYSE!!! İN KADIKÖYE TAKSİME GÖR NELER DÜNYAYA GETİRMİŞ ANNELER!!

12
9
yanıtYanıtla
KaanMobil-IOS:

Ülkesini begenmeyenlere kapak olsun

18
1
yanıtYanıtla
Kaya Mobil-IOS:

Lan diyarbakirli git once kendine memleket bul sonra konus

10
7
yanıtYanıtla
ruhi:

mest etmenin yolu bulunmuş, gögüsler fora, baldır bıcık hep beraber mest olduk öylemi, buneya ne pazarı bu et balık pazarımı

13
4
yanıtYanıtla
AsılMobil-IOS:

Diyarbakırlı kırtooo ve onu öven dingiller,sizde Van kedisi Gönderin!Bı vatan ın Ekmeğini ye ondan sonra köpek gibi yorum yaz,kobani ye git orada yorum yap!Sıkıyorsa ama nerde sende o arka kapı?

11
4
yanıtYanıtla
...:

daş daş yemin olsun

8
5
yanıtYanıtla
AntipatikmobilWeb@haberler.com:

Ayyy ne kadar mest olduk milletce yani...

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title