Haberler

Adriana Lima Boşanıyor

Güncelleme:

Dünyaca ünlü top model Adriana Lima, kendisini aldattığı iddia edilen eşi Marko Jaric'ten boşanma kararı aldı.

Victoria's Secret meleği  Adriana Lima, bir dergiye verdiği çıplak fotoğraflar nedeniyle boşanmanın eşiğine geldiği  Marko Jaric'le ayrılma kararı aldı.

İSTANBUL DÖNÜŞÜ KARAR ALDI

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, geçtiğimiz günlerde reklam çekimi için ülkemize gelmişti. Lima, İstanbul dönüşü, kendisini iki kez aldattığı öne sürülen basketbolcu eşi Marko Jaric’ten boşanma kararı aldı.

ÇOCUKLARININ VELAYETİNİ İSTİYOR

Boşanma süreciyle ilgili ayrıntıları avukatına bırakan seksi modelin, iki çocuğunun velayeti dışında talebinin olmadığı öğrenildi. Kocası Marko Jaric'in kendisini 1 değil 2 kez aldattığını söyleyen Lima, boşanmak için karar aşamasında olduğunu dostlarıyla paylaşmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Adriana Lima Marko Jaric İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (8)

GAZETECİgazeteci_ramazan@hotmail.com:

ADRİANA , ÇOK GÜZEL VE SEXİSİN . SANA DA BENİM GİBİ BİRİ YAKIŞIR. PARAN ÇOK OLABİLİR AMA BENİM DE SEVGİ DOLU BİR KALBİM VAR. SANA TEK VADEDECEĞİM ŞEY AŞK VE SEVGİDİR. BUGÜNE KADAR KAZANDIĞIN PARA DA BİZE YETER. BİR KAÇ DÖNÜM TARLA ALIRIZ . EKER BİÇER ÇİFTÇİLİK YAPARIZ. TEKLİFİMİ OLUMLU BULURSAN BURAYA YORUM BIRAK.

19
7
yanıtYanıtla
sss bbbserefmed@hotmail.com:

O kadar dedim bu adamdan hayır yok diye dinleseydin sakın bana dönme yine

23
2
yanıtYanıtla
vedatulant2231@gmail.com:

adriana seni babandan istemeye geliyorum bizde adettir baslik verilir esegi yikadim babanla anlasirsam degis tokus yapariz

7
3
yanıtYanıtla
SONMESAJstarcepsalih@hotmail.com:

böyle bir kadın neden aldatılır ki, adriana ya yatmıyordur, ya da kaldırmıyordur

8
0
yanıtYanıtla
XxxMaliksari@gmail.com:

Çirkin kadın yoktur az votka vardır derler,fakat bu hatun gerçekten çok ama çok güzel.votkayı çok mu kaçırdım acaba

5
0
yanıtYanıtla
sdt klceminekilic06@hotmail.com:

evde kalmaz hemen bi koca bulur

3
1
yanıtYanıtla
saganeeneyazsam_@example.com:

ahajhaga gazeteci ne güldürdün beni beee:Dd

2
0
yanıtYanıtla
kemalettin tuğcukt@gmail.com:

Adriana'yı bile aldatıyorlar, vay beee

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title