Haberler

Adres Soran Kamyon Kazaya Neden Oldu

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde adres sormak için durarak yolu kapatan kamyona çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandıEdinilen bilgiye göre,Kaza gece saat sıralarında Sarıgöl'den Alaşehir istikametine giden Mesut Özdemir yönetimindeki 45 TA 2817 plakalı motosiklet, Sarıgöl girişinde Siteler kavşağında adres sormak için yan durarak yolu kapatan Abdülkadir Özkan yönetimindeki 45 SC 7812 plakalı kamyona çarptı.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde adres sormak için durarak yolu kapatan kamyona çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Edinilen bilgiye göre,

Kaza gece saat sıralarında Sarıgöl'den Alaşehir istikametine giden Mesut Özdemir yönetimindeki 45 TA 2817 plakalı motosiklet, Sarıgöl girişinde Siteler kavşağında adres sormak için yan durarak yolu kapatan Abdülkadir Özkan yönetimindeki 45 SC 7812 plakalı kamyona çarptı.

Kaza sonrası yaralanan motosiklet sürücüsü sağlık ekiplerince ilk olarak Sarıgöl Devlet Hastanesine, daha sonra Salihli ve oradan da Turgutlu Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralı sürücünün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kamyon sürücüsü Abdülkadir Özkan ise polis tarafından gözaltına alındı.

Kaza anı kamerada

Öte yandan meydana gelen trafik kazası kavşakta bulunan benzinliğe ait güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Adres sormak için yolu yanlamasına kapatan kamyonu karanlıktan fark edemeyen motosiklet sürücüsü çarpıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Abdülkadir Özkan Alaşehir Sarıgöl 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title