Haberler

Adore Oyuncak ile Türkiye'de

Güncelleme:

Dünya devi markalardan Tomy, Ravensburger, Winx ve Revell'in yeni oyuncakları Adore Oyuncak aracılığıyla Türkiye pazarında yer bulacak.

1996′dan bu yana çocuklara ve içindeki çocuğu hiç kaybetmeyenlere hizmet veren Adore Oyuncak, yeni ürünlerini, Sait Halim Paşa Yalısı'nda, Genel Müdür Esin Yürür'ün yanı sıra şirketin yetkili isimlerinden; Satış Müdürü Zeynep İffet Berker, Marka Yöneticileri Özben Gamze Ünal ile Ilgın Cangir Taş'ın ev sahipliğinde tanıttı.

Dünya devi markalardan Tomy, Ravensburger, Winx ve Revell'in yeni oyuncakları Adore Oyuncak aracılığıyla Türkiye pazarında yer bulacak.

Japon oyuncak şirketi TOMY'nin birbirinden eğlenceli ve eğitici tüm markaları ve oyuncakları, Adore Oyuncak aracılığıyla Türkiye'deki miniklerle buluşuyor. Yeni sezonda TOMY Bebek ve Okul Öncesi, Lamaze, Winnie the Pooh ve erkek çocukları için yepyeni bir oyuncak olan Battroborg Warrior ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuluyor. TOMY ve Lamaze markalarıyla 0-3 yaş arası bebek ve çocuklara sunduğu eğitici ve eğlendirici oyuncaklarla tanınan dev oyuncak şirketi TOMY'nin ürünleri arasında Tavşan Bella Çıngırağı, Tıkırtılı Yengeç Çıngırağı, Neşeli Flamingo, Kaptan Kalamar, Uyku Arkadaşım Kedicik, Baykuşlu Gece Lambası, Kukla Bileklikler ve Patikler ve birbirinden renkli bir çok ürün bulunmakta.

Geniş ürün yelpazesiyle tüketiciler ile buluşan TOMY, Battroborg ile 6-12 yaş arası macera seven erkek çocuklarının vazgeçilmezi olacak. Uzaktan kumanda özelliği ile yeni bir platformda çocukların mücadele yeteneğini geliştiren bu yepyeni ürün, güçlü oyun değerlerine ve bilinirliği yüksek figürlere sahip.

Winx Bebeklerine 10.yıla özel yepyeni karakterler

Sihirli perileri kız çocuklarıyla tanıştırmak için dizayn edilen Winx lisanslı oyuncakları, 10.yıla özel serisiyle çocuklarla buluşuyor. Winx bebeklerine yeni sihir gücü Bloomix ile birlikte, DAPHNE-Özel Seri, ICY-Havalı, Asi, Kötü Karakterleri eklendi. Bloomix Quest on line uygulamasıyla da desteklenen Winx ürünleri, kız çocuklarının vazgeçilmez oyuncağı olmaya devam edecek.

Çocuklara büyülü bir dünya sunan Winx ürünleri, "Winx Club Kayıp Krallığın Sırrı", "Winx Club 3D Sihirli Macera" sinema filmlerinin ardından yeni filmi "Winx Okyanus'un Gizemi" ile 3 Ekim'de sinemalarda olacak.

Ravensburger ve Revell İmzalı Ürünler de Dikkat Çekiyor

Kutu oyunları, puzzle ve yaratıcılık serisindeki ürünleriyle dikkat çeken Ravensburger de Türkiye'deki ürün yelpazesini Adore Oyuncak ile genişletiyor. 4 yaş üzeri çocuklar için uygun olan 'Gıdıklamanın Eğlencesini Keşfet' sloganıyla yola çıkan Neşeli Ahtapot ile hem çocuklar hem de yetişkinler için sunduğu 2 yeni puzzle'ı ile oyuncak severlerle buluşuyor.

Adore Oyuncak maket severler içinse Revell markasının izleyenleri performansları ile büyüleyen SOLO TÜRK uçuş gösteri ekibinin kullandığı özel tasarımlı F-16 uçaklarının maketlerini buluşturuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

türkiye ılgın bebek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title