Haberler

Adnan Oktar "Aslanlarına" Halay Çektirdi

Güncelleme:

Arınç'ın eleştirileri sonrası yayına kadın konuk çıkarmama kararı alan Adnan Oktar "aslanlarım" diye hitap ettiği erkek konuklarına halay çektirdi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, "Bazen televizyonlardan izliyoruz. Çevresindekilerle haha hihi, İnşallah, maşallah. Başka bir şey yok. Kedicikler bilmem necikler." eleştirileri ile gündeme gelen Adnan Oktar, canlı yayına kedicikleri çıkarmama kararı aldı. Bu karar sonrası  "Adnan'ın Aslanları" olarak bilinen erkekler ekranda boy göstermeye başladı. 

"CAMI KAPATIN"

Adnan Oktar, stüdyo ortamına uygun hale getirdiği evinde konuklarına halay çektirmeye başladı. Oktar, oyun havası öncesi cam kenarında oturanlara "camı kapatın mahalle ayağa kalkmasın" uyarısında bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Bülent Arınç Adnan Oktar Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (19)

sergensrg5275@gmail.com:

deliye her gün bayram

22
0
yanıtYanıtla
selimselim@hotmail.com:

valla en seviyorum Adnan Hocayı.dinleyin görün.

4
15
yanıtYanıtla
kadir yaşarkarunaziz@mailcom.om:

allahım yarabbim neyapıyonuz maloğlu mallar

17
2
yanıtYanıtla
eminsrg5275@mail.com:

israel arkalarinda tabiki oynarlar, türk devleti yemez ... devlet bir sey biliyorku el koydu sizlere

17
2
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLARrifatguler@yandex.com:

ASLANLARA BAK ASLANLARA.Bİ YELELERİ EKSİK

18
0
yanıtYanıtla
faruksrg5275@mail.com:

kediciksizler baslarina vurmus beli halay cekerek avutuyorlar kendilerini vah vah ne bici hoca

16
0
yanıtYanıtla
Ceyhunbayceyhan@gmail.com:

Bana imamını göster sana cematini söyleyeyim

14
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞberim87@hotmail.com:

Peygamberimiz bizi izleyip rezilliğimize üzülüyordur..NE GÜNLERE KALDIK YARAB..DİN DİYANET BU KADAR UCUZMU..DİYANET DEMİŞKEN BİZDE DİYANET VARMIYDI ACABA..GÖREMİYORUM DA...AL BİRİNİ VUR ÖBÜRÜNE

12
3
yanıtYanıtla
OPSkemal@hotmail.com:

ZİKİR YAPIYOLAR:)

3
7
yanıtYanıtla
Ceyhunbayceyhan@gmail.com:

İmam yellenirse cemaat ne yaparmış bir kez daha göstermişler. Bunların derdi din iman derdi değil zaten 'sosyete flortü'

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title