Haberler

Adnan Oktar: Başbakan Beni Aradı

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile yaşadığı polemikle gündeme gelen Adnan Oktar, Başbakan Erdoğan'ın kendisini aradığını söyledi.

Adnan Oktar sahibi olduğu kanalda ilginç bir bilgi paylaştı. Yayında Başbakan Tayyip Erdoğan’ın kendisini aradığını söyleyen Oktar, kendisinden Şeyh Nazım Kıbrısi’nin telefon numarasını istediğini dile getirdi.

"ASLAN BAŞBAKANIMIZ ARADI"

"Başbakanımız Tayyip Hocam, aslan başbakanımız bizden şeyhimizin telefon numarasını istedi, şeyhimizle görüşmek üzere. Bizde şeyhimizin telefonu numarasını verdik." diyen Oktar, "Başbakanımız da Şeyh Bahattin Efendi’yi aradı. 'Ne gerekirse yapmaya hazırız, kendisi bizim şeyhimiz, biz şeyhimizi çok severiz' demiş." şeklinde konuştu.

BÜLENT ARINÇ ELEŞTİRMİŞTİ

Adnan Oktar'ın televizyonda yaptığı programları hedef alan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Bazen televizyonlardan izliyoruz. Çevresindekilerle haha hihi, İnşallah, maşallah. Başka bir şey yok. Kedicikler bilmem necikler. Bunlarda bir şey yaptıklarını zannediyorlar. İslam adına, iman adına, Kuran, edep, fazilet, namus, ar, haya adına hiçbir şey bulamıyorsunuz" idadelerine yer vermişti.

ADNAN OKTAR'DAN SERT YANIT

Adnan Oktar da Arınç'ın bu sözlerine "Bülent duyuyor musun? Başbakan da olamayacaksın, Cumhurbaşkanı da! Adamın şartlarına bak ya! İnanılır gibi değil! Genç kızlar gülmeyecek, inşallah maşallah demeyecekler. Dekolte giymeyecek, dekolte giymek edepsizliktir. Biz neyin edepsizlik, ahlaksızlık olduğunu iyi biliriz Bülent! Beni konuşturma!" şeklinde yanıt vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bülent Arınç Adnan Oktar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (73)

türksalih@hotmail.com:

bu adamı yaglı kazıga oturtup idam edeceksin din müslüman düşmanı israil masonu bu yaratık

59
6
yanıtYanıtla
DOĞRUYOLDAYIMsk1964@mynet.com:

adnan şu kediciklerin birde adını açıklasa bakın ne garip isimler çıkıyor meydana, natascha, antonia, eva, flora, herif balkan ülkeleri, rusya ve ukraynada aç karı bırakmadı. bizde bunun adına hoca değil ....venk denir

52
1
yanıtYanıtla
Cambazlev_alt@web.de:

Bu Adami altdan almayin, Basbakan bile bununla zor bas eder. Arkasinda kos koca 214 senelik Türkiye Mason Lojasi var.

36
7
yanıtYanıtla
Alaaddin yıldırganalaaddinydgn@hotmail.com:

kim ne derse desin benim bildiğim başbakan yardmcısı sayın bülent arınç bey doğru olanı, yani söylemesi gerekeni söylemiş. Ben bu yüzden sayın Bülen Arınç beyi hep taktir etmişimdir. Ağzınıza sağlık sayın bakanım.

33
2
yanıtYanıtla
banu 42harika_harika2000@hotmail.com:

allah sen ve senin gibileri affetsin adnan hoca sözde hoca

30
4
yanıtYanıtla
ısımsıznurlu87@hotmail.com:

o kızlara lüks hayat vermeselerdi acaba yıne bağlı olacaklarmıydı adnan oktara..rezıller bıle bıle utanmadan dalga gecıyorlar dınımızle ama ancak kendılerıyle dalga gecıyorlar herkes alay edıyor

32
1
yanıtYanıtla
Baskentlev_alt@web.de:

Basbakan benide aradi, paralari sifirla dedi. Olur hocam, ancak param yok zaten sifirlandi dedim, güldü, bende güldüm. Adin ne dedi, dedimki benim adim Keriz. Haa.. dedi. Ozaman yanlis baglanmisim, kusura bakma. Ben Enayi efendiyi aramistim dedi ve kapatti.

23
9
yanıtYanıtla
NETwolkan.adikti@hotmail.com:

La Adnan, BSG !

28
3
yanıtYanıtla
KEDICIKmenzil44@hotmail.com:

MİYAVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV ULAN İT SÜRÜSÜ AGZINI YIKA TAYYIPI AGZINA ALMA

23
7
yanıtYanıtla
ftsalonee_38@hotmail.com:

Erdoğanı karalamak için bundan daha iyi bir yöntem olamazdı. Bravo!!!

21
8
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title