Haberler

Adliye Polisi, İstanbul Barosu'nu 'Avukatlar' Konusunda Uyarmış

Güncelleme:

Çağlayan Adliyesi Amirliği, İstanbul Barosu'na avukatların kimliklerini yakınlarına kullandırdığını söyleyerek uyarılmalarını istemiş.

Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırıyı gerçekleştiren iki teröristin, avukat cübbeli olarak geldikleri adliyeye sahte avukat kimliğini göstererek X-ray cihazından geçmeden ve aranmadan adliyeye girdiği öğrenildi.

Avukatların aranmadan adliyelere girmesine ilişkin tartışmalar sürerken, Çağlayan Adalet Sarayı Polis Merkezi Amirliği'nin İstanbul Barosu'na avukat kimlikleriyle ilgili bir uyarı yaptığı ortaya çıktı.

"KİMLİKLERİNİ VERİYORLAR"

8 Ocak'ta yapılan uyarıda, İstanbul Barosu'na bağlı bazı avukatların çalışanlarına, stajyerlere ve yakınlarına avukat kimliklerini verdiği belirtildi.

Yeni düzenlenen manyetik baro kimliklerini aldıkları halde, eski baro kimliklerini imha veya İstanbul Barosu'na teslim etmedikleri, kendi çalışanlarına vererek baroya bağlı avukat kimliklerini kullandırdıkları ifade edildi.

AVUKAT GEÇİŞLERİNDEN ARANMADAN GEÇTİLER

Adalet Saraylarına girişlerde kendilerine ait olmayan baro avukat kimliklerini kullanan kişilerin, avukat geçişlerinden aranmadan geçtikleri, bazı kişilerin farkedilerek yakalandıkları, fakat bazılarının tespit edilemediği vurgulandı.

Yazının devamında, İstanbul Barosu'nun, kimliklerini başka kişilere kullandırılmaması konusunda avukatlara uyarıda bulunması istendi.

İşte o belge:

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (13)

hakanMobil-ANDROID:

avukatlar aranirmi.hayir aranirsa davalara girmezler.adliye onunde eylem yaparlar.birakin teroristler elini kolunu sallaya sallaya katletsinler hepsini.kendilerinin disiplinsiz hareket etmelerini sonucu budur.olen hakimin hakkini nasil odeyeceler merak ediyorum.

29
1
yanıtYanıtla
doğrucuMobil-ANDROID:

hükümet acil olarak yeni düzenlenen iç güvenlik paketine ek olarak kanun hükmünde Kararname çıkartarak kamuya ait dairelere girişlerde cumhurbaşkanı ve başbakan dışında herkesin kimlik ve üst aramasının yapılmasını yasalaştırmalıdır.

16
3
yanıtYanıtla
KURTULUŞ:

SADECE UYARMIŞ MI? HUKUK İÇERİSİNDE HUKUKSUZLUK. BUNU YAPAN AVUKATLARI TESPİT EDİP GÖREVDEN ATILMASI VE CEZALANDIRILMASI GEREKMİYOR MU? BİZİ SAVUNANLARA BAK. ALLAH KAHRETSİN BU ZİHNİYETTEKİ AVUKATLARI VE ONLARIN KONTROL ETMEDEN GEÇMESİNE İZİN VEREN POLİSLERİ

9
6
yanıtYanıtla
123:

polis barolar birligine bildirmis ve cevap alamamis 1. . . . . 2 barolar birligi baskani kime calisiyor chp ye 3 bu teroristlere kim verebilir bu kimligi tabiki berkin elvani savunan avukatlar soyleyin lann baska kim olabilir bunlarin patronlarini ariyorsaniz oda ortada kim dememe gerek yok kursulere cikip berkin elvani kim savunuyor kilicdaroglu kilicdaroglunun el attigi yerde adalet ne gezer hic bir is yolunda gitmesin diye mahkeme kapisinda yatiyor adam yalanmi

9
1
yanıtYanıtla
gercekMobil-ANDROID:

ne olur olur yine polis suclu olir

9
1
yanıtYanıtla
Erdeniz:

Hukuk devleti bitmiştir

8
1
yanıtYanıtla
kartalMobil-ANDROID:

polis dinneyecen arkadaş polisin herşeyden haberi olur

8
1
yanıtYanıtla
KiraciMobil-IOS:

Emniyet güvenlik zafiyetine günah keçisi Arıyor

3
6
yanıtYanıtla
selmanMobil-ANDROID:

hakim savci avukat polis dahil milletvekili herkes x ray cihazindan gecmek zorunda birakilmali.. silah tasimaya yetkisi olan herkes silahini emanete teslim edip gorev yerine oyle gecmeli bence.. cikarkende emanetten alir silahini ve gider.. bu tip yerlerde kapi ve giristeki gorevliler silah tasimali. disardan yapilacak bir baskina karsi icerde bir silah odasi yaparsin polis icin.. danistay saldirisini da bir avukat yapmisti yaa yakalanmasaydi yillarca surecek bir tartisma konusu olacakti.. iceri silahsiz giren 4-5 kisi bir avukati veya hakimi darp edip silahinida alip bu tip eylem gerceklestirebilir. benim askerlik yaptigim kislada disardan gelen misafir subaylarin hatta pasalarin dahi silahini aliyorduk emanet kutusuna koyuyorduk cikarken geri aliyorlardi. hatta bi keresinde bir pasamiz silahini vermek istemedi iceri bildirdik. 3dk sonra orgeneralimizden talimat geldi silahini vermiyorsa benle olan randevusu iptal olmustur almayin diye. misafir pasamiz silahini birakti ve iceri oyle girdi kural koydunmu herkese islemeli sana baska bana baska olmamali kurallar...

8
0
yanıtYanıtla
yorum:

ee ülkede o kadar ayrıcalıklı sınıf var ki onu arama, bunu durdurma, ona ceza yok, buna dokunma falan filan. emniyet görevlileri ne yapsın. kime dokunsa onun bunun tanıdığı, dostu, ahbabı, yakını. bizim ülkede böyle, tek suçlu görünen gariban dayısı mayısı olmayan dürüst vatandaş. yasalar hep onlara işliyor. yalan mı. . . .

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title