Haberler

Adliye Personeli ve Yunus Ekipleri, Kahraman Halisdemir'in Kabrini Ziyaret Etti

Niğde Adliye personeli ve Emniyet mensupları 15 Temmuz Darbe girişimi kahramanı Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti.

Niğde Adliye personeli ve Emniyet mensupları 15 Temmuz Darbe girişimi kahramanı Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti.

Adliye personelleri 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti. Halisdemir'in Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde bulunan şehitlikteki kabrini ziyaret eden Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş ve adliye çalışanları burada dua etti. Ardından Halisdemir'in ailesini ziyaret eden Başsavcı Öselmiş ve beraberindekiler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesince 8 bin metre kare alana yaptırılan Şehit Ömer Halisdemir Parkı'nı gezdi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yunus ekipleri Halisdemir'in kabrini ziyaret etti

Niğde'de zorlu eğitimden geçerek yunus ekibine katılan polisler ilk görev olarak Şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret oldu.

Niğde Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli 23 polis "Motosikletli Polis Timleri Temel Eğitim Kursu'nu tamamlayarak sertifikalarını aldı. Niğde Asayiş Şube Müdürü Hakan Kaplan, yunus ekibine katılan polislere ilk görev olarak darbeci generali vurarak darbenin seyrini değiştiren Şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etme talimatını verdi. Asayiş Müdürü Kaplan ve ekibe yeni katılan yunuslar Şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret ederek dua etti. Daha sonra yunuslar, şehidin evine geçerek başsağlığı diledi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Kaplan Çukurkuyu Niğde Yerel Haberler

title