Haberler

Adliye Önündeki Kurşunlama Zanlıları Nöbetçi Mahkemeye Gönderildi

KAYSERİ adliyesinde boşanan çift arasındaki mal paylaşımı davasının ardından, eski enişteleri ve kardeşine kurşun yağdırıp yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan Kemal ile Erkan Ağca kardeşler ile yanlarında bulunan Erkan Taş, sağlık kontrolünün ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Dün sabah Kayseri Adliye binası önünde meydana gelen olayda, bir süre önce boşanan Leyla Ağca (22) ve Levent Yıldız'ın (25) 1'inci Aile Mahkemesi'nde görülen kişisel eşyaların paylaşımı davası ertelendi. Adliye binasından çıkan ve Pınarbaşı İlçesinin Kızılören Köyünde oturan kız tarafı Ağca ailesi ile erkek tarafı Yıldız ailesi arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında iddiaya göre Erkan Ağca, belinden çıkardığı tabancayla eski eniştesi Levent Yıldız'ı göğsünden, kardeşi Bülent Yıldız'ı ise sol bacağından vurdu. Büyük ağabey Kemal Ağca da eski damatlarının babası Recep Yıldız'ı sopa ve bıçak darbeleriyle yaraladı. Recep Yıldız ayakta tedavi edilirken, büyük oğlu Levent ile küçük oğlu Bülent Yıldız ise sevkedildikleri hastanelerde ameliyata alındı.

Olay sonrası gözaltına alınan ve cinayet masası polislerince sorgulanan Erkan ve Kemal Ağca kardeşlerin Talas ilçesinde fırın işlettiği, Erkan Taş'ın da arkadaşları olduğu ve o sırada olaya karıştığı ileri sürüldü. 3 şüpheli, silah, bıçak ve sopa ile adam yaralamak gerekçesiyle mahkemeye çıkarıldı. 2 ayrı hastanede yatan yaralı Yıldız kardeşlerin ise hayati tehlikeyi henüz atlatamadıkları ve yoğun bakım servisinde yattıkları anlaşıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Levent Yıldız Recep Yıldız Kızılören Kayseri 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere tren indirimi yüzde kaç, bedava mı? 31 Mart Seçim günü marketler açık mı/kapalı mı? 30 Mart 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 30 Mart İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mart Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mart 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mart seçim günü düğün yasak mı, kına, nişan yasak mı? 31 Mart seçim günü AVM'ler kafeler, açık mı? 30 Mart Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Mart İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mart Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mart 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Mart Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title