Haberler

Adliye Önünde Silah Sesleri (Geniş Haber)

Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda görülen cinayet davası sonrasında, öldürülen kişinin yakınlarından bir kişi, adliye önünde bekleyen karşı tarafın yakınlarından birine ateş açtı. Açılan ateş sonucu adliye önündeki bir şoför yaralandı.

ARAÇTAN ATEŞ ETTİ

Edinilen bilgiye göre, Anadolu 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bir cinayet davası görüldü. Dava sonrası öldürülen kişinin yakınlarından biri otomobille adliye önünden geçerken kapı önünde bulunan karşı tarafın yakınlarından bir kişiye 4-5 el ateş açtı. Kurşunlardan biri, Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı keşif icra aracı şoförüne isabet etti. Şoför yaralandı.

ŞÜPHELİLER TESPİT EDİLDİ

Olay sonrasında adliye ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı. Ağır Ceza Mahkemelerinin giriş kapısı olan B Blok -4. kat girişine polis ekiplerince bariyer çekildi. Vatandaşlar kısa bir süre için adliyeye alınmadı. Polisin yaptığı incelemelerin ardından adliyeye giriş-çıkışlar normale döndü. Polis kimliği belirlenen saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Adalet Sarayı Kartal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title