Haberler

Adliye Önünde İMC TV Muhabirlerine Müdahale

Güncelleme:

Çağlayan'daki operasyona ilişkin basın açıklaması yapılmadan önce İMC TV muhabirinin mikrofonu kaldırıldı, muhabir uzaklaştırıldı.

Çağlayan'da savcının teröristler tarafından rehin alınmasının ardından, İMC TV içerideki teröristlerle irtibat kurarak propaganda yapmalarına imkan ve destek sağlamıştı.

MUHABİRLER MİKROFON KOYUP BEKLEMEYE BAŞLADI

2 teröristin öldürüldüğü, savcının ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı operasyonun hemen ardından Emniyet Müdürü ve Başsavcının açıklama yapacağı duyurularak adliye önüne kürsü konuldu. Muhabirler mikrofonlarını kürsüye bırakarak açıklama yapılmasını bekledi. Mikrofonlar arasında İMC TV'nin ki de vardı.

İMC TV MUHABİRLERİNE MÜDAHALE

Açıklama öncesi hazırlık yapan görevliler, İMC TV mikrofonu ve muhabirini adliye önünden uzaklaştırdı. O anlar açıklama yapılmasını bekleyen kameralara yansıdı.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (94)

Xalko Mobil-IOS:

Sürü Psikolojisi denir buna eğer devlet yasaklıyorsa doğrudur(!) sorgulama yeteneği yoktur çünkü kulaktan dolma bilgilidir İMC tv izlemez bir karşı görüş medyayı takip etmez. O Yüzden kendisi hakında neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmez vur de vuralım öl de ölelim başka bir şey bilmez

110
22
yanıtYanıtla
OSMANLI TORUNU:

Hdp gibi pkk ya yakınlığı ile bilinen bir parti savcımızı şehit eden teröristler için ''''eylemci'''' ifadesi kullanıp masum göstermeye çalışarak bir kez daha kendi yüzlerini göstermiş oldular. Kalleşçe, alçakça savcımızı şehit eden teröristler için ''''eylemci'''' diyen zihniyetin gerçek yüzünü görün. Mecliste terörist istemiyoruz lan !

27
102
yanıtYanıtla
EKREM.:

SEN ORDA EYLEM YAP SONRADA EN ÖNE MİKREFONU KOY VARMI BÖLE. . ORDA AYIRMA BURDA AYIRMA NERDE AYIRACAZ BİZ HAYIRLA ŞERRİ.

42
69
yanıtYanıtla
Doğulu hüsam:

Zaten bu İmc kanalı ermini kanalı Kürt kanalıyım deyip o tertemiz kürt milletini kandırıyor bu kanalın yayınına izin vermeyin

27
82
yanıtYanıtla
MORDEM:

DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR. . . TEK DOĞRU HABER YAPAN İMC TV. . .

68
40
yanıtYanıtla
Emrah deniz Mobil-IOS:

Niye olmaz bay polis.. İmc yasal bir tv kanalı .. Sanamı düştü ona müdale etmek .. Sen savcı hakimmisin yasak yetkinmi var ..?? Basına müdale heryerde.. Önüne gelen müdale ediyor .. Herkes kraldan kralcı bu ülkede...)))

69
38
yanıtYanıtla
can:

Doğru haber yapan neredeyse tek haber kanalını da kovmuşlar vay beyinsizler ))

48
37
yanıtYanıtla
FAKİR İMPARATOR:

İMC Yİ ÇOK SEVİYORUZ TARAFSIZ OBJEKTİF BİR YAYİNI VAR

45
36
yanıtYanıtla
türkey:

imc tv maalesef tarafsız değil, hdpkk çizgisinde yayın yapan bir tv kanalı

19
61
yanıtYanıtla
can:

Doğru haber yapan neredeyse tek haber kanalını da kovmuşlar vay beyinsizler ))

27
37
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title