Haberler

Adliye Önünde Eyleme Polis Müdahalesi

Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi önünde eylem yapmak isteyen bir grup tüm uyarılara rağmen dağılmayınca polis müdahalesiyle karşılaştı.

Halk Cephesi üyesi 12 eylemci, Grup Yorum üyelerinin yargılanmasını protesto etmek için Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı önünde basın açıklaması yapmak istedi. Basın açıklamalarına yasak olan adliyenin C kapısı önünde toplanan eylemciler, pankart açmaya çalıştı. Ancak adliye önünde önlem alan polis eylemcilerin pankart açmasına izin vermedi. Polis, eylemcilere müdahale ederek ellerindeki pankartı almaya çalıştı. Pankartı vermek istemeyen eylemciler ise birbirilerine kenetlendi. Bunun üzerine polis eylemcileri birbirlerinden ayırdıktan sonra sürükleyerek adliyenin karşısındaki alana götürdü. Bu sırada bazı eylemciler polisin kalkanını tekmeledi. Adliyenin önünden uzaklaştırılan eylemciler bir süre oturma eylemi yaptıktan sonra dağıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çağlayan Adalet Sarayı İstanbul Adliyesi Grup Yorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title