Haberler

Adliye Binasına Çok Amaçlı Spor Salonu Açıldı

Samsun Adliyesi'nde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı'nın katkılarıyla 'Çok Amaçlı Spor Salonu' açıldı.

Samsun Adliyesi'nde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı'nın katkılarıyla 'Çok Amaçlı Spor Salonu' açıldı. Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, "Arkadaşlarımızın kahve köşelerinde vakit geçirmesin diye bu tesise bilardo, langırt ve masa tenisi gibi aletler koyarak sohbet edip vakit geçirilebilecek lokal havası oluşturduk" dedi.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı'nın katkılarıyla Adliye Binası içindeki 700 metre karelik bir alana 'Çok Amaçlı Spor Salonu' açıldı. Bugün açılışı gerçekleştirilen tesiste bilardo, langırt ve masa tenisinin yanısıra 700 personelin faydalanabileceği çeşitli spor aletleri konuldu. Adliye binası bahçesine de aynı destekle daha önce de futbol, basketbol, hentbol, voleybol ve tenis kortu olarak kullanılabilen halı saha yapıldığını hatırlatarak salonun açılış kurdelesini kesen Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, "Samsun Adliyesi bünyesinde daha önce bahçemize kurmuş olduğumuz çok amaçlı halı sahamıza ilaveten yine çok amaçlı spor salonunun açılışını yaptık. Bu salonun finansı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tanıtım amaçlı verdiği katkılarla olmuştur. Çok sayıda spor aletinin bulunduğu tesiste arkadaşlarımızı kahve köşelerinde vakit geçirmesin diye bilardo, langırt ve masa tenisi masaları gibi aletler koyarak burada lokal havası oluşturduk" dedi. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Samsun Adliyesi Erol Tosun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title