Haberler

Adli Tıp Kurumu'ndaki Bekleyiş Sürüyor

Darbe teşebbüsünü protesto etmek için Boğaz Köprüsüne gelen ve kalbinden vurularak öldürülen 2 çocuk babası Muhammet Ambar’ın ailesinin Adli Tıp Kurumu’ndaki acı bekleyişi sürüyor.

Darbe teşebbüsünü protesto etmek için Boğaz Köprüsüne gelen ve  kalbinden vurularak  öldürülen  2 çocuk babası Muhammet Ambar'ın ailesinin Adli Tıp Kurumu'ndaki acı bekleyişi sürüyor.

Dün akşam saatlerinde İstanbul'un çeşitli yerlerinde başlatılan  darbe teşebbüsü sırasında çıkan olaylarda hayatını kaybeden vatandaşlar, Adli  Tıp Kurumu'na getirilmeye devam ediyor. Ailelerin acılı bekleyişleri sürerken HÜDA-PAR Üyesi bir gurup tekbirler ve sloganlar eşliğinde Adli Tıp Kurumu önünde açıklama yaptı.

"Çeteler mağlup olacak"

Grup adına konuşan HÜDA-PAR Üyesi İttihadül Ulema Alimlerinden Molla Abdulbari Çelik  Müslümanların geçmişe göre çok daha iyi bir seviyede olduğunu söyledi. Çelik, "Kur'an için memleket için, ezan için, bu milletin namusunu namussuzlardan muhafaza etmek için onlarca kardeşimiz Yahudilerin uşakları tarafından Amerika'nın uşakları tarafından, bu milletin düşmanları tarafından kardeşlerimiz katledilmiştir. Bu kardeşlerimizin cesetlerinin üzerinden tankların sürdürülmesi  sadece ve sadece bu Müslümanlar Allah'a iman ettiklerinden dolayı bu Müslümanların üzerinden tanklarla geçtiler.  O katillere söyleyin ki, çeteler mağlup olacak" dedi.

2 çocuk babası Muhammet Ambar'ın ailesinin de bekleyişi devam ediyor

Yaşanan darbe teşebbüsünü protesto etmek için Boğaz Köprüsüne gelen ve   kalbinden vurularak  öldürülen  2 çocuk babası Muhammet Ambar'ın  yakınları da Adli  Tıp'ta acı bekleyişlerine devam ediyor. Ambarın yakın arkadaşı Hükmet Yılmaz, devlet büyüklerine seslenerek, "Tayyip Erdoğan, Reis-i Cumhurumuz, Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu bir araya gelin bu idamı derhal çıkarın. Bunları cezaevinde istemiyoruz. Derhal idam etsinler" dedi.

Ambar'ın diğer başka bir arkadaşı ise "Çocukluktan beri birlikte büyüdüğümüz arkadaşımız. İsmi Muhammet. Allah mekanını cennet etsin. Mahallemizden şehidimizi verdik. Zalimler içinde yaşasın cehennem diyelim.  Dik dur reis bu millet seninle" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title