Haberler

Adli Tıp, "Kızlık Zarı Yırtılmadı" Dedi, Şirket Sahibi Cezayı Yedi

Güncelleme:

KTÜ'de eğitim gören 22 yaşındaki M.Ü Go-Kart'ta geçirdiği kaza sonrası Adli Tıp Kurumu'nun "yırtılmadı" raporuna rağmen şirket sahibi hakkında 10 bin TL para cezası verildi.

Trabzon'da üniversiteli M.Ü.'nün, Go - Kart'ta geçirdiği kaza sonrası "kızlık zarının yırtıldığı" iddiasıyla açılan davada, Adli Tıp Kurumu'nun "yırtılmadı" raporuna rağmen şirket sahibi Sadet Ş., "taksirli yaralamaya neden olmaktan" 10 bin TL para cezasına çarptırıldı.

CİNSEL ORGANA 6 DİKİŞ

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde eğitim gören 22 yaşındaki M.Ü ve arkadaşı, bir alışveriş merkezinde bindikleri Go-Kart'la kaza yaptı. Eve dönen M.Ü., bir süre sonra cinsel organından kan gelince hastanenin yolunu tuttu. Muayene olan genç kızın, cinsel organın sol duvarına 6 dikiş atıldı. Yaşanan kaza sonrasında kızlık zarının yırtıldığını iddia eden M.Ü., firma yetkilileri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Emniyet kemeri takılmadığını ve boyu kısa olduğu için fren pedalına yetişemediğini ileri süren M.Ü. pistte virajı alamadığını ve kaza yaptığını söyledi.


SAVCI HAPİS CEZASI İSTEDİ

Cumhuriyet Savcısı Ömer Gündoğdu, olayla ilgili bilirkişi raporu istedi. Bilirkişi yaptığı inceleme sonrasında genç kızın cinsel organında yırtık oluştuğunu iddia etti. Rapor doğrultusunda Savcı Gündoğdu, Go-Kart işletmecisi Sedat Ş. hakkında 'basit yaralama' iddiasıyla hazırladığı iddianameyi 5. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderdi. Sedat Ş.'nin 4 aydan bir yıla kadar hapsi istendi. İddiaları kabul etmeyen Sedat Ş., şikayetçinin emniyet kemeri taktığını gösteren güvenlik kamera görüntülerini mahkeme sundu.

SON KARARI ATK VERDİ

Mahkeme, Adli Tıp Kurumu'ndan kaza sonrası M.Ü.'nün kızlık zarını kaybedip kaybetmediğinin belirlenmesini istedi. Adli Tıp raporunda, M.Ü.'nün kızlık zarında herhangi bir yırtık olmadığı, sol omuzunda sıyrık, vajen sol duvarının iç kısmında parçalı yırtık olduğu belirtildi.

YIRTIK YOK CEZA VAR

5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında hakim Osman Öcel, sanık Sedat Ş.'ye taksirli yaralamaya neden olduğu gerekçesiyle günlüğü 50 TL olmak üzere 200 gün adli para cezası verdi. Sedat Ş., karara itiraz edeceğini söyledi.(Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Karadeniz Teknik Üniversitesi Asliye Ceza Mahkemesi Adli Tıp Kurumu Ömer Gündoğdu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

ADANAYA YAKIŞACAK Bİ HABERDİ:

YİNE Mİ ADANA DEĞİL:((

18
8
yanıtYanıtla
KRAL-ADANALI:

ESPRİMİ YAPTIM SANDIN ŞİMDİ SEN KUŞŞBEYİNSİZZ

yanıt2
yanıt1
Azmi:

Haberi yapan beyinsiz. Ceza yaralamaya sebep olmak nedeniyle verilmiş. Bir garip dava diyerek aptallığını katmerlemiş

16
1
yanıtYanıtla
yılmaz usta:

zina serbest değilmıyıdı? ne garip ama. . . :)

10
6
yanıtYanıtla
KRAL-ADANALI:

yama yaptırsın :)

14
2
yanıtYanıtla
ECZACI:

KELOĞLAN MASALI GİBİ HABER

12
3
yanıtYanıtla
...:

NE ZARMIŞ BE ARKADAŞ . ERKEKLİK ZARIDA OLSAYDI KEŞKE O ZAMAN NE OLACAKTI ÇOK MERAK EDİYORUM .

10
1
yanıtYanıtla
ADANA MI LOOO:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın:))

4
6
yanıtYanıtla
gereksiz haber:

Ne bicim haber bu hep belden adagisi haberi okumadim sadece basliga baktim ve puanimi verdim gereksiz bir haber. es gecin sadece bunu soylemek icin yorum yaptim.

4
3
yanıtYanıtla
Ardahanli:

Salak kisi Salak haber Salak deger

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title