Haberler

Adıyamanspor'da Kongre

Spor Toto 3. Lig 1. grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'un kulüp başkanlığına Rağıp Ersoy seçildi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'da kulüp başkanlığına Rağıp Ersoy seçildi.

Belediye Konferans Salonu'nda yapılan kongrede, kulübün faaliyet, gelir gider raporlarının okunup ibra edildi. Eski başkan Hüseyin Koç'un aday olmadığı kongrede başkanlığa, seçime tek listeyle katılan Rağıp Ersoy, başkanlığa seçildi. Kongrede Adıyamanspor'un logosunun değiştirilmesi için yönetim kuruluna yetki verildi.

Ersoy, seçimin ardından yaptığı konuşmada, el birliğiyle Adıyamanspor'u hak ettiği yere getireceklerini kaydetti.

Adıyamanspor'u 1980'li yıllardaki ihtişamlı yıllarına geri getireceklerini belirten Ersoy, "Hep birlikte bu takımı bir yerlere getirebiliriz. Adıyamanspor'u 1980'li yıllardaki görkemli günlerine döndürmek için geliyoruz. Adıyamanspor'un alt yapısı yok. Biz bunu el birliğiyle çözeceğiz" dedi.

Eski Başkan Hüseyin Koç ise görev yaptıkları 8 aylık sürede Adıyamanspor'un alt lige düşmesini engellediklerini ve Adıyamanspor'u bir camia yapma yönünde büyük bir mesafe kat ettiklerini söyledi.

Ersoy'un yönetiminde Abdurrahman Vural, İshak Karabulut, Abdullah Erdem, İlhan Tabakçı, Ali Babaocak, Ejder Gürbüz, Ziya Türkan, Abdulkadir Geylani Taş, Yaşar Bayram, Ahmet Uyanık, Zeynal Boz, Nezif Özbey, Arif Güler, Hüseyin Şahan bulunuyor.

Kongreye yaklaşık 350 delege katıldı. - Adıyaman

Kaynak: AA / Yerel

Adıyamanspor Hüseyin Koç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title