Haberler

Adıyamanlıların Meclis Toplantısına İlgi Büyüktü

Güncelleme:

Adıyamanlılar Vakfı tarafından üç ayda bir geleneksel olarak düzenlenen yeni yılın ilk genişletilmiş meclis toplantısına ilgi büyük oldu.

İstanbul'da yaşayan Adıyamanlıları bir araya getirmek, birlik ve beraberlikten doğacak gücümüze güç katmak ve vakıf çatısı altında yapılan bütün faaliyetlere hemşehrilerimizin de aktif olarak söz sahibi olması amacıyla üç ayda bir düzenlenen Adıyamanlılar Vakfı Genişletilmiş Meclis toplantısı vakfın çok amaçlı salonunda düzenlendi.

Adıyamanlıların büyük ilgi gösterdiği toplantıya AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Esenler Belediye Koordinatörü Mehmet Çelik, Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkanı Nevzat Bayhan, Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, Adıyamanlılar Vakfı Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu, İGTOD başkanı Mustafa Karlı, Vakfın Kurucu Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, çok sayıda işadamı, sanatçılar, STK Başkanları, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Adıyamanlılar Vakfı Genel Müdürü Erdal Ayna'nın sunuculuğunu yaptığı programın açılış konuşmasında Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal; bütün davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Özkartal, "Vakıfların ve derneklerin en önemli görevlerinden biri toplumun ve bireylerin bütünleşmesi ve kaynaşmasını misyon edinmesidir. Bu önemli meclis toplantısında katılımlarıyla ve katkılarıyla bizleri şereflendiren herkese şükranlarımızı arz ediyorum" dedi.

Toplantıya konuşmacı olarak katılan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise geleceğin gençlerine sahip çıkarak özellikle eğitim alanında sağladığı katkıdan dolayı vakıf yöneticilerine teşekkür etti.  Çağırıcı, "Bağcılar ilçemizde bu kadar farklılığımıza rağmen ve değişik kültürlere rağmen hepsi kardeşçe bir arada yaşıyorsa bunda Adıyamanlılar Vakfının payı büyüktür. Bu mekan sadece Adıyamanlıların mekanı değil, hepimizin mekanıdır" şeklinde konuştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Adıyamanlılar Vakfı Onursal Başkanı ve Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkanı Nevzat Bayhan, Adıyamanlılar Vakfı Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu birer selamlama konuşması yaparak 30 Mart yerel seçimi ülkenin geleceğini yeniden teşkil edebilecek bir tarih olduğunu ve bu önemli tarihte hep birlikte tek yumruk olup, Türkiye'nin istikrarını bozmaya çalışan her türlü şer odaklarına karşı dik durma zamanının geldiğini belirttiler.

Merhum Kahtalı İbrahim'e destek kampanyası

Adıyamanlıların meclis toplantısında yaklaşık 40 yılını Türk halk Müziğine adayan ve 5 Ağustos 2013 akşamında Gerger Öğretmenevi'nde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Kâhtalı İbrahim'in ailesine destek amacıyla bir kampanya başlatıldı. Adıyamanlılar Vakfı Sanatçılar Komisyonu Başkanı Haydar Ulaş, Merhum Kahtalı İbrahim ile ilgili anısından bahsederek, kampanya çerçevesinde emeği geçen ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Lokman Çağırıcı Adıyaman Ak Parti Bağcılar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title