Haberler

Adıyamanlı Vakfı Berat Yılmaz'a Geçmiş Olsun Dileklerinde Bulundu

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Av. Nedim Taylan ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri'de meydana gelen terör saldırısında yaralanan Er Berat Yılmaz ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Vakfı Başkanı Nedim Taylan, Yılmaz Ailesine geçmiş olsun dileğinde bulunarak, "Ülke olarak tarihin en önemli dönemlerinin birinden geçiyoruz. Bu dönemde ülkemiz içerden ve dışardan birçok saldırıya maruz kalmakta. Bu saldırılardan, İstiklal savaşımızdaki gibi, milli birlik ve beraberlik ruhu ile kurtulacağımız yönündeki inancımız tamdır. Ülkemize yapılan bu alçak ve hain saldırılarda, nice vatan evladımız şehitlik mertebesine yükselmiştir. Kayseri'deki hain saldırıda da yine ana kuzusu Mehmetçiklerimiz şehit olarak peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) efendimize komşu olmuşlardır. Yine bu saldırıda çok sayıda vatan evladımız da yaralanarak gazilik şerefine ulaşmışlardır. Bu şerefe nail olan kişilerden biride Adıyamanlı hemşehrimiz Berat Yılmaz oldu. Bu duygu ve düşüncelerle yaralı hemşehrimize ve diğer yaralı Gazilerimize Allah'tan şifa diliyor gazimizi ve ailesini de bu şereflerinden dolayı tebrik ederken yüce Rabb'imizin ülkemizi, milletimizi ve tüm Ümmeti Muhammedi koruyup yardım etmesi için dua ediyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Berat Yılmaz'ın Babası Metin Yılmaz ise, "Oğlum Berat'ın patlamada yaralandığını ilk duyduğumda büyük şok yaşadım. Aklıma çok şey geldi dilime bile getiremedim. Patlama haberini alır almaz hemen Kayseri'ye gittim. Kayseri halkı ve yetkililerinin bizimle yakından ilgilenmesi beni çok mutlu etti, yabancılık çekmedik her defasında birileri odaya giriyor yabancısınız bir şeye ihtiyacınız var mı diye soruyorlardı bu da bizi çok mutlu ediyor yaralarımıza adeta merhem oluyordu. Adıyaman'a döndüğümüzde bize yönelik özel karşılamayı gördüğümde çok duygulandım devlet büyüklerimiz, halkımız ve hastane yetkilileri ve çalışanları Adıyaman'da da bizi yalnız bırakmadı. Herkesin ilgisi yaralarımızı ve acımızı hafifletti. Bugünde bizlere geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Adıyamanlılar Vakfımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
title