Haberler

Adıyamanlı Kılıç Ustaları Türkiye Şampiyonasına Katılıyor

Mersin’de yapılacak olan Eskrim Türkiye Şampiyonası’na Adıyamanlı eskrimciler de katılıyor.

Mersin'de yapılacak olan Eskrim Türkiye Şampiyonası'na Adıyamanlı eskrimciler de katılıyor.

Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığı tarafından 2015 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Flöre Kılıç Türkiye Şampiyonası, 20-23 Ağustos, Yıldızlar Epe Türkiye Şampiyonası 20-23 Ağustos, Gençler Flöre Kılıç Türkiye Şampiyonası 3-6 Eylül ve Gençler Epe Türkiye Şampiyonası 3-6 Eylül 2015 tarihleri arasında Mersin'de yapılacak. Türkiye Şampiyonasına Adıyamanlı eskrimciler de katılıyor.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı eskrim sporcularının 4 farklı kategoride yapılacak olan Eskrim Türkiye Şampiyonası'na katılacaklarını belirten Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "Adıyaman, eskrim sporunda yıldızı parlayan bir il olmuştur. Sadece Türkiye genelinde değil Avrupa ve Dünya çapında derece alan Milli sporcularımız bütün müsabakalardan madalya ile dönüyor. Gençlerimizin her geçen gün ilgisinin arttığı eskrim sporunda özellikle kızlarımızın da elde ettiği başarıları gururla izliyor ve mutlu oluyoruz. Özellikle Eskrimde Avrupa ve Dünya Şampiyonasına gidecek kadar iyi sporcularımızın olması zaman içerisinde elde ettiğimiz başarılara somut bir örnek teşkil etmektedir" dedi.

Bağcı, "Eskrim Türkiye Şampiyonasına Adıyaman'dan 1 il temsilcisi 4 antrenör ve 42 kişilik sporcu kafilesi ile büyük bir katılım sağlayarak madalya için mücadele edecek. İlimizi çok iyi bir şekilde temsil edip alacakları madalyalar ile bizleri mutlu edeceklerine inanıyorum. Sporcularımıza ve antrenörümüze şimdiden başarılar diliyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Türkiye Mersin Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title