Haberler

Adıyaman Valisi Abdullah Erin'den Öğretmenler Günü Mesajı

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gelecek nesillerin mimarı olan her türlü fedakarlığı gösteren öğretmenlerin gurur ve onur gününü kutlamanın heyecanını yaşadıklarını belirten Vali Abdullah Erin, "Son derece kutsal bir vazifeyi icra eden öğretmenlerinmizin bizim kültür ve medeniyetimizde de apayrı bir yeri vardır.

Çocuklarımızın zihinsel, bedensel, duygusal, sosyal ve toplumsal açıdan gelişiminin anne ve babadan sonra en büyük temsilcileri şüphesiz ki öğretmenlerimizdir.

Şunu çok iyi biliyoruz ki, Türkiye, 2023 ve 2071 hedeflerine fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür eğitimli nesillerin omuzlarında yükselecek, gelişecek ve güçlenecektir. Onun için toplum olarak öğretmenlerimizden beklentimiz, çocuklarımızı ve gençlerimizi, karakterli, ahlaklı, bilgili, ülkesine bağlı, vatansever, insanlara ve farklı düşüncelere saygılı, hoşgörülü, yeteneklerini geliştirebilen, düşünebilen, bilgiye ulaşabilen, çok okuyan, sorgulayan, özgür bireyler olarak yetişmesini sağlamaktır.

Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızı en iyi şekilde ve çağdaş bir donanımla yetiştiren, en zor koşullarda dahi ülkesine, milletine ve gelecek nesillere bağlı hizmet veren bütün öğretmenlerimize gösterdikleri fedakarlık ve özveri için ülke olarak çok şey borçluyuz. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, hizmetlerin en kutsalını seçen tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü en içten duygularımla tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Erin Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title