Haberler

Adıyaman Valiliğinden Amatör Spora Büyük Destek

Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi, sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit görevi olan amatör spor kulüplerine destek olmayı sürdürüyor.

Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi, sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit görevi olan amatör spor kulüplerine destek olmayı sürdürüyor.

İl Özel İdaresi, Adıyaman merkez ve ilçelerde birinci ve ikinci amatör ligde faaliyet gösteren 28 Amatör Spor Kulübüne forma ve krampon desteğinde bulundu.

İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcısı Levent Öztin, İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Sami Işık, birinci ve ikinci amatör spor liginde mücadele eden 28 spor kulübünün başkan ve temsilcileri katıldı.

Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi olarak amatör spor kulüplerine her yıl düzenli olarak spor malzemesi desteğinde bulunduklarını vurgulayan Vali Mahmut Demirtaş, "İl Özel İdaresi olarak kırsal kesime yönelik yol, su ve kanalizasyon gibi temel altyapı hizmetlerinin yanında, Adıyaman'da amatör spora da büyük destek veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar İl Özel İdaresince her yıl amatör spor kulüplerimize maddi ve manevi destekte bulunuyoruz. Bugün de ilimizde 1. ve 2. amatör kümede mücadele eden 28 spor kulübü ile İşitme Engelliler Futbol Takımına 448 adet eşofman, 448 adet krampon ve 56 adet futbol topu olmak üzere kulüplerimize 53 Bin liralık spor malzemesi için ödenek ayırdık. Amatör spor kulüplerimiz sporun temelini teşkil ederek çok önemli bir toplumsal görevi yerine getiriyor. Amatör sporun, genç nesillerin yapıcı, yaratıcı ve üretici olmasında büyük etkisi bulunmaktadır" dedi.

Yarınların büyük Türkiye'sini inşa edecek gençlerin yetiştirilmesi amacıyla Adıyaman'da çok önemli spor yatırımlarını hayata geçirdiklerini belirten Vali Mahmut Demirtaş, "Gençlerimiz arasında sosyal uyumun geliştirilmesinde spor çok önemli bir yere sahiptir. Sağlıklı bir nesil yetiştirmek ve 2023 Türkiye'sini oluşturacak gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimini desteklemek amacıyla Adıyaman il genelinde çok önemli spor yatırımları gerçekleştiriyoruz. Bunların bitirilmesi ile birlikte gençlerimiz ve çocuklarımız modern bir ortamda spor yapma imkanına kavuşmuş olacaktır. Tek amacımız Adıyaman'ın güzel insanına her alanda en güzel şekilde hizmetleri sunmaktır" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Mahmut Demirtaş, Amatör Spor Kulüplerine malzeme dağıtımı yaptı. Ardından, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Adıyaman İl Temsilciliği tarafından amatör spora yaptıkları katkılardan dolayı Vali Mahmut Demirtaş'a bir adet plaket takdim edildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Demirtaş Levent Öztin Adıyaman Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title