Haberler

Adıyaman Valiliği Logosunu Belirliyor

Adıyaman Valiliğinin kurumsal kimliğinin oluşturulması için başlatılan logo yarışmasına başvuran adayların eserleri, seçici kurul tarafından incelendi.

Adıyaman Valiliğinin kurumsal kimliğinin oluşturulması için başlatılan logo yarışmasına başvuran adayların eserleri, seçici kurul tarafından incelendi.

Adıyaman Vali Yardımcısı Murat Süzen'in başkanlık ettiği, içerisinde akademisyen, eğitimci, turizmci, mimar, grafiker, gazeteci ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan 17 kişilik Logo Yarışması Seçici Kurul'u, ilk toplantısını yaptı.

Adıyaman Valiliği Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda, seçici kurul üyeleri aday eserleri inceledi.

Adıyaman Valiliği'nin logosunun belirlenmesi için 1 Ekim - 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen yarışmaya yaklaşık 500 şahıs, 970 eser ile katıldı.

Adıyaman Valiliği'nin kurumsal logosu olarak kullanılacak özgün bir amblemin/logonun tasarlanması amacıyla başlatılan yarışmaya katılan şahısların eserleri seçici kurul tarafından tek tek incelendi.

Seçici kurul tarafından, 970 eser içerisinden ilk etapta 18 eser belirlenerek, bir sonraki değerlendirmeye değer bulundu. Kurul üyeleri daha sonra belirlenen 18 eser üzerinde yaptıkları ikinci değerlendirmede, eser sayısını 4'e düşürdü. Sade, özgün ve Adıyaman'ı anlatan 4 eserin belirlendiği eserler arasından bir tanesi belirlenecek.

Seçici kurulun seçtiği 4 eser, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş tarafından incelendikten sonra logonun hangisi olacağına karar verilecek.

Yarışmaya giren eserlerden birinci olan eseri tasarlayan kişiye 8 bin TL ödül verilecek. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title