Haberler

Adıyaman Üniversitesinde 1. Fikir Buluşmaları

Adıyaman Üniversitesi Genç Kariyerler Topluluğu’nun Proje Üretim, Yönetim ve Koordinasyon Merkezi (ADYÜPROJEM) işbirliği ile M. Vehbi Koç Konferans Salonu’nda “Adıyaman Üniversitesi 1. Fikir Buluşmaları” konulu panel düzenlendi.

Adıyaman Üniversitesi Genç Kariyerler Topluluğu'nun Proje Üretim, Yönetim ve Koordinasyon Merkezi (ADYÜPROJEM) işbirliği ile M. Vehbi Koç Konferans Salonu'nda "Adıyaman Üniversitesi 1. Fikir Buluşmaları" konulu panel düzenlendi.

Panele Prof. Dr. Mustafa Bayram, İbrahim Başar Kılıçparlar ve Özkan Kireç'in konuşmacı olduğu ve ADYÜPROJEM Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Yener Tekeli konuşmacı olarak katıldı.

Panele Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Adıyaman Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı Daştan, KOSGEB İl Müdürü M. Şükrü Mısır, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir ve Hasan Solmaz, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Pala, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Gürbüz, Eczacılık fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris Türel, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından açılış konuşmasını yapan ADYÜPROJEM Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Yener Tekeli'nin ardından Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü bir konuşma gerçekleştirerek sözü panelistlere bıraktı.

Panelistlerden Prof. Dr. Mustafa Bayram "Endüstri 4.0", Üniversite-Sanayi İşbirliği Uzmanı İbrahim Başar Kılışparlar "AR-GE Reform Paketi" ve Araştırma Projeleri Uzmanı Özkan Kekeç ise "Etkin ve Doğal Proje Önerisi Nasıl hazırlanır?" konularını ele aldı.

(AHM) - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Üniversitesi Mustafa Bayram İbrahim Başar Vehbi Koç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title