Haberler

Adıyaman Üniversitesi Rektörü, Mustafa Koç İçin Başsağlığı Mesajı Yayınladı

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, hayatını kaybeden İşadamı Mustafa Koç için taziye mesajı yayınladı.

Adıyaman Üniversitesi'nin kuruluşu esnasında Eğitim Fakültesinin binasını yapan Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Koç Holding Başkanı Mustafa Koç'un hayatını kaybetmesiyle ilgili Rektör Prof. Dr. Talha Gönüllü, taziye mesajı yayınladı.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, mesajında, "Üniversitemizin kuruluşu esnasında Eğitim Fakültemiz binasını yaparak binlerce öğretmenin yetişmesine vesile olan ve bu suretle Adıyaman halkının ve üniversitemizin minnet ve şükran hisleri ile gönlünü kazanan Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Koç Holding Başkanı Sayın Mustafa Koç Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Derin teessür içinde merhuma Allah'tan rahmet ve acılı ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz" ifadelerine yer verdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Üniversitesi Koç Holding Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title