Haberler

Adıyaman Taraftarlar Derneği Başkanı Vural: "Şimdi Destek Zamanı"

Spor Toto 2.Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'a, Adıyaman Taraftarlar Derneği Başkanı Abdurrahman Vural'dan destek geldi.

Spor Toto 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'a, Adıyaman Taraftarlar Derneği Başkanı Abdurrahman Vural'dan destek geldi.

Vural, yaptığı açıklamada, Pazar günü Adıyaman Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Adıyamanspor- Çankırı Belediyespor maçında taraftarların takımlarına tam destek vermeleri çağrısında bulundu.

Adıyamanspor'un başarısı için tribünleri doldurma zamanının geldiğine vurgu yapan Vural, şunları kaydetti:

"Takımımız Adıyamanspor zor günler yaşıyor. İkinci yarının ilk maçında yeni transferlerle kendi saha ve seyircimiz önünde Çankırı Belediyespor maçına çıkıyoruz. Bu maçta tek yürek olarak Pazar günü tribünleri dolu görmek tek arzumuz. Kapalı tribün 3 lira, maraton 1 lira. Bu maça, sadece taraftarları değil ilimizin Valisi, Belediye başkanı, bürokratları, daire müdürlerini bir bütün olarak tribünde yanımızda görmek istiyoruz. Her kesimin desteğine çok büyük ihtiyaç vardır. Adıyamanspor'u ve bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Bu ilin tek profesyonel takımı Adıyamanspor hepimizindir. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var."

- ADIYAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Çankırı Belediyespor Adıyamanspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title