Haberler

Adıyaman Tabiat Turizmi Master Planı Görüşüldü

Adıyaman Valisi Abdullah Erin Başkanlığında gerçekleştirilen Tabiat Turizmi Master ve Uygulama Eylem Planı toplantısında Adıyaman’ın Tabiat ve Doğa turizm potansiyeli değerlendirilerek, bu alanda yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Adıyaman Valisi Abdullah Erin Başkanlığında gerçekleştirilen Tabiat Turizmi Master ve Uygulama Eylem Planı toplantısında Adıyaman'ın Tabiat ve Doğa turizm potansiyeli değerlendirilerek, bu alanda yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, Doğa Koruma ve Milli Parklar 3. Bölge Müdürü İsrafil Erdoğan, ilgili kurum amirleri ile STK Başkanları katıldı.

Adıyaman'ın tabiat, doğa ve kültürel varlıklarının masaya yatırıldığı toplantıda, hazırlanan planın kısa sürede hayata geçirilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Milli Parklar 3. Bölge Müdürü İsrafil Erdoğan, Adıyaman'ın Tabiat Turizmi Master Planı, Uygulama Eylem Planı ve Turizm ve Alternatif Turizm Master Planı hakkında bir sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi.

Adıyaman Tabiat Turizmi Master ve Uygulama Eylem planı ile ilgili bugün fikir alış verişinde bulunmak üzere toplandıklarını dile getiren Adıyaman Valisi Abdullah Erin, "Bu plan ile alternatif turizm faaliyetlerine konu olabilecek potansiyel kaynaklar tespit edilerek ilde doğa ve tabiat turizmin gelişimine katkı sağlanması hedeflenmektedir. Adıyaman, tarihi süreç içerisinde bugüne kadar birçok uygarlığın büyüleyici kalıntılarına ev sahipliği yapmış, tabiat turizmi açısından da birçok güzelliklere sahiptir. Bilindiği gibi dünyada artık deniz-kum-güneş destinasyonları ağırlıklı geleneksel turizm anlayışı şekil değiştirerek, yerini kültür turizmi ve doğaya dayalı doğa turizmine bırakmaktadır. Adıyaman, gerek coğrafi gerek tarihi ve kültürel birikimi gerekse de sahip olduğu doğal turizm kaynakları açısından eşsiz bir zenginliğe sahiptir. Bütün bu potansiyelin yerli ve yabancı turizme açılması da büyük önem taşımaktadır. Adıyaman ili Tabiat Turizmi Master ve Uygulama Planının hayırlı neticeler doğurmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Vali Abdullah Erin başkanlığındaki toplantı, katılımcıların konuya ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ve soruların cevaplandırılması ile sona erdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Erin Hüsrev Kutlu Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title