Haberler

Adıyaman - Polis Kavgayı Havaya Ateş Açarak Bitirdi: 8 Yaralı, 10 Gözaltı

Polis kavgayı havaya ateş açarak bitirdi: 8 yaralı, 10 gözaltı

ADIYAMAN'da, iki grup arasında çıkan ve polisin havaya ateş açarak ve biber gazı kullanarak sonlandırdığı kavgada 8 kişi yaralandı, 10 kişi gözaltına alındı.

Olay, öğle saatlerinde Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Sakarya Caddesi üzerinde bulunan esnaf Gökhan T. ve Ferit T. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Her iki tarafın yakınlarının da katılmasıyla büyüyen tartışma; tüfek, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler kavgayı sonlandıramayınca bölgeye aralarında çevik kuvvetin de bulunduğu takviye ekipler sevk edildi. Uyarıya rağmen dağılmayan kalabalığa polis biber gazı ile müdahale etti ve bu sırada bazı polis memurları havaya uyarı ateşi açtı.

Polisin müdahalesi ile sonlandırılan kavganın ardından taş ve sopa darbeleriyle yaralanan 8 kişi ambulans ve otomobillerle hastanelere götürüldü. Polisler de yaptığı incelemede kavgaya karıştığını saptadığı 10 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, polis kavganın meydana geldiği Sakarya Caddesi ile yaralıların tedavi gördüğü hastanelerde önlem aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sakarya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title