Haberler

Adıyaman İl Genel Meclisi Haziran Ayı Toplantısı Yapıldı

Adıyaman İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi binasında düzenlenen merkez, ilçe ve köy yatırımlarının ele alındığı İl Genel Meclisi Haziran Ayı Toplantısı, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Şahan Başkanlığında gerçekleştirildi.

Adıyaman İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi binasında düzenlenen merkez, ilçe ve köy yatırımlarının ele alındığı İl Genel Meclisi Haziran Ayı Toplantısı, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Şahan Başkanlığında gerçekleştirildi.

Program birleşime ait görüşme tutanağının özeti okunarak tasvibe sunuldu. Daha sonra Plan ve Bütçe Komisyonu'nca hazırlanan raporlar görüşüldü.

2014 yılı il özel idaresi yatırım programı dahilinde yapılması öngörülen Adıyaman'ın Gerger İlçesi Oymaklı-Köklüce arası Demirkapı yeni yol yapımı için tahsis edilen 100 bin TL.lik ödeneğin aynı ilçenin Kesertaş, Oymaklı, Yağmurlu, Beybostan-Köklüce, Pamuklu arası grup köy yolu yapım işine aktarılması ile ilgili rapor görüşmeleri gerçekleştirildi.

Ayrıca toplantıda ek bütçe raporu da görüşüldü.

İl Genel Meclisi'nin 2013/251 nolu kararı ile 2014 yılı yatırım programına alınan, ancak uygulama imkanı olmayan yollar ile ilgili raporların yeniden değerlendirmesi ile ilgili rapor da görüşmeye alındı. Merkez ilçe İndere Köyü 1710 nolu parselde hazırlatılmış olan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı plan değişikliğine dair, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'nün 30 Mayıs 2014 tarih ve 5118 sayılı yazısı görüşüldü.

Adıyaman'ın Besni ilçesi Sugözü Belediyesi tarafından İl Özel İdaresine devredilen Sugözü mesire alanını, halkın hizmetine sunmak ve işletilmesi için Besni Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne tahsis edilmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan yazı görüşüldü.

Kahta ilçesine bağlı Karaman Mezrasının bağımsız köy olma talebi ile ilgili İl İdare Kurulu Müdürlüğü'nün hazırladığı dosya görüşüldü.

Toplantıda dilek ve temennilerin yanı sıra gelecek toplantının günü ve gündemi de belirlendi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Gerger Besni Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title