Haberler

Adıyaman Havalimanı Umre Yoğunluğu Yaşıyor

Adıyaman Havalimanı’nın uluslar arası uçuşa açılmasının ardından, havalimanında kafileler halinde kutsal topraklara gitmek isteyen vatandaşların yoğunluğu yaşanıyor.

Adıyaman Havalimanı'nın uluslar arası uçuşa açılmasının ardından, havalimanında kafileler halinde kutsal topraklara gitmek isteyen vatandaşların yoğunluğu yaşanıyor.

Geçtiğimiz aylarda uluslar arası uçuşlara açılan Adıyaman Havalimanı'ndan her gün kafileler Umre yolculuğuna çıkıyor. Daha önceden otobüslerle Adana, Şanlıurfa, Gaziantep gibi illere giden Hac ve Umre yolcuları artık Adıyaman Havalimanı'ndan direk kutsal topraklara uçuyor.

Son olarak Semerşah Turizm tarafından Umre ziyareti için 185 kişi kutsal topraklara uğurlandı. Dualar eşliğinde yolcu edilen vatandaşlar, Mekke ve Medine'ye gidecek.

Semerşah Turizm Sorumluğu Ömer Poyrak, Adıyaman'dan kutsal topraklara direk uçuşların olmasının sevindirici olduğunu belirterek, "Her yıl olduğu gibi bu yılda yine vatandaşlarımızı kutsal topraklara götürüyoruz. Allah onların dualarını kabul eder inşallah. Vatandaşlarımızın başka illere gitmeden buradan direk kutsal topraklara uçması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. 10 günlük Umre ziyaretinde vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermenin gayretinde olacağız" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Havalimanı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title