Haberler

Adıyaman Görme Engelli Goalball Takımı 1. Lige Yükseldi

Adıyaman Görme Engelliler Spor Kulübü, Goalball 2. Ligi’nden 1. Lig’e yükselmeyi başardı.

Adıyaman Görme Engelliler Spor Kulübü, Goalball 2. Ligi'nden 1. Lig'e yükselmeyi başardı.

Adıyaman Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Murat Ağır ve Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç ve sporcular başarılarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ile paylaştı.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, "Samsun ilinde 20-25 Eylül tarihleri arasında yapılan Goalball 2. Lig maçlarında elde ettiğimiz üçüncülük ile 1. Lig'e yükselmeyi başardık. Bu başarıda bizlere her zaman destek olan İl Müdürümüz Seyit Ahmet Bağcı'ya teşekkür ederiz. Çıktığımız her maçta ilimizin adını duyurmayı ve ligde şampiyon olmayı garantileriz. Adıyaman'da görme engelli sporcularımız başta atletizm olmak üzere judo, yüzme ve goalball branşlarında birçok Türkiye birinciliği ve başarı elde etmeye devam ediyor. Sonuç olarak görme engelli sporcularımız sizlerden destek bekliyor" dedi.

Adıyaman'da tüm branşlarda faaliyet gösteren spor kulüpleri ve sporculara her zaman destek olduklarını belirten İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Goalball Görme engelli takım oyuncularının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "İl Müdürlüğü olarak Adıyaman'da gençlerimize spor alışkanlığı kazandırmak için büyük gayret içerisindeyiz. Özellikle engelli kardeşlerimizin de bu imkanlardan faydalanabilmesi için Müdürlüğümüz gerekli hassasiyeti zaten göstermektedir. Ben Goalball'da 1. Lig'e yükselen takımımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Umarım gelecekte Türkiye Şampiyonu olarak sizlerin mutluluğuna yeniden ortak olurum. Biz sizlere elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Yeter ki başarılarınız devam etsin" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Tunç Seyit Ahmet Adıyaman Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title