Haberler

Adıyaman - Gölbaşı'nda Termik Santral Tepkisi

Gölbaşı'nda termik santral tepkisi ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesi'nde, sivil toplum kuruluşu üyeleri, Harmanlı Beldesi'ne termik santrali yapılacak olmasını yürüyüş ve basın açıklamasıyla protesto etti.

Gölbaşı'nda termik santral tepkisi

ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesi'nde, sivil toplum kuruluşu üyeleri, Harmanlı Beldesi'ne termik santrali yapılacak olmasını yürüyüş ve basın açıklamasıyla protesto etti.

Gölbaşı Çevre ve Doğa Koruma Derneği öncülüğünde öğleden sonra bir araya gelen sivil toplum kuruluşu üyeleri, ellerinde pankart ve dövizlerle 75'inci Yıl Meydanı'na yürüdü. Kalabalık, yürüyüş boyuncu sloganlarla Harmanlı Beldesi'ne termik santrali yapılmasına tepki gösterdi. Meydanda kalabalık adına basın açıklamasını okuyan Lütfüye Vuruşkan, Gölbaşı'na istemedikleri termik santralin doğaya verdiği zararları sıraladı.

CHP ve HDP milletvekili adaylarının da destek verdiği eylemin ardından kalabalık, olaysız şekilde dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Gölbaşı Harmanlı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

dogrusal gerçekler:

hiç şaşırmadım chp ve hdp mılletvekılı adaylarının da destegıyle :D ya zaten bu memlekette hdp ve chp den daha zararlı bır kurum ve kurulus var olamı ki acaba :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title