Haberler

Adıyaman'dan Kısa Kısa

Tut Kaymakamı Kendüzler ilçeye veda etti

Ağrı'nın Tutak ilçesine atanan Tut Kaymakamı Ramazan Kendüzler için veda yemeği düzenlendi.

Kaymakam Kendüzler, Egemenlik Parkı'nda gerçekleşen yemekte yaptığı konuşmada ilçede gürev yaptığ 2 yıl boyunca güzel günler geçirdiğini ve ilçeyi tanıtmak için birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Tüm personelle ilçenin gelişmesi adına uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Kendüzler, "Yerel yöneticilerimiz, belediye başkanımız, muhtarlarımız ve diğer sivil toplum örgütlerimizle de uyumlu bir şekilde çalıştık. İlçemizde 4 tane okulun temeli atıldı. Sağlık alanında ve turizm alanın da projelerimiz oldu. Tut'ta benim en büyük kazancım edindiğim dostluklar olmuştur. Tüm Tutlu hemşerilerimizin şimdiden Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Programda Kaymakam Kendüzler'e çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yemeğe Sincik Kaymakamı Ergün Baysal, Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale, şair Bahattin Karakoç, resmi kurum müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Eczacılar Odası'ndan uyarı

Adıyaman Eczacılar Odası, eczacıları "sahte para" konusunda uyardı.

Oda, üyelerine gönderdiği maille kentte son günlerde sahte dövizle ilaç aldığı öne sürülen bir zanlının güvenlik kamerasından alınmış fotoğrafını iletti.

Açıklamada, Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiler doğrultusunda bazı şahısların sahte parayla eczanelerde alış veriş yaptığı ve eczaneleri dolandırdığının tespit edildiği belirtilere, gerek fotoğraftaki şahıs gerekse dövizle alış veriş yapmak isteyenlere karşı dikkatli ve duyarlı olunması istendi.

Cezaevinden firar eden kişi, Kahta'da yakalandı

Adıyaman Yarı Açık Cezaevinden firar eden şahıs, Kahta'da yapılan operasyonla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Cezaevinden yaklaşık 3 ay önce firar eden E.K'nin Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinde olduğu bilgisini alan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri eve baskın düzenledi.

Polis tarafından göz altına alınan E.K, yapılan işlemlerinin ardından Adıyaman Yarı Açık Cezaevine teslim edildi. - Adıyaman

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title