Haberler

Adıyaman'daki Kavga

Adıyaman'daki silahlı kavgada bir kişinin öldürülmesi 2 kişinin de yaralanması olayının faili İstanbul'da gözaltına yakalandı.

Adıyaman'daki silahlı kavgada bir kişinin öldürülmesi 2 kişinin de yaralanması olayının faili İstanbul'da gözaltına yakalandı.

Harıkçı Caddesi'nde aralarında alacak verecek yüzünden husumet bulunduğu iddia edilen iki grup arasından çıkan silahlı kavgada, Mehmet Gürsoy'un pompalı tüfekle öldürülmesi ve Ferhat Kaya ile Zülfikar Göksu'nun da yaralanması olayını soruşturan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayetin asıl faili olduğu öne sürülen Ali G'nin İstanbul'daki evinde saklandığını belirledi.

Esenyurt ilçesi Talatpaşa Mahallesi'nde bulunan zanlıya ait eve operasyon düzenleyen ekipler, Ali G'yi gözaltına aldı. Üzerinde iki sahte kimlik çıkan ve deniz yoluyla Kanada'ya kaçmak hazırlığı yaptığı öne sürülen zanlı Ali G, THY'nin tarifeli uçağıyla Adıyaman'a getirildi. Zanlı geniş güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü.

7 Kasım 2016'da Adıyaman'da çıkan silahlı kavgada, bir kişi ölmüş, 2 kişi de yaralanmıştı. Olayın faili olduğu iddia edilen Mehmet G. gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Gürsoy Ferhat Kaya İstanbul Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title