Haberler

Adıyaman'da Yunus Koca İçin Gıyabi Cenaze Namazı

Adıyaman'da Yunus Koca için gıyabi cenaze namazı DİYARBAKIR'da eczanesine düzenlenen silahlı saldırıda öldürülen AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı 31 yaşındaki Yunus Koca için Adıyaman'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Adıyaman'da Yunus Koca için gıyabi cenaze namazı

DİYARBAKIR'da eczanesine düzenlenen silahlı saldırıda öldürülen AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı 31 yaşındaki Yunus Koca için Adıyaman'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Diyarbakır'da dün işlettiği eczanede kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısında hayatını kaybeden AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Yenipınar Camisi'nde öğle vakti gıyabi cenaze namazı kılındı. Gıyabi cenaze namazını kılan partililer, ardından dua ederek basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasını yapan AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, şunları söyledi:

"Dün Diyarbakır eski Gençlik Kolları Başkanımız işyerinde uğradığı saldırı sonucu şehit olmuştur. AK Parti camiası ve Türkiye siyasetinin başı sağ olsun. Olayı yapanları şiddetle lanetliyorum. Bu cinayetlerin siyaset mecrasına taşınmış olması gözü dönmüşlük akıl tutulmasıdır. Hiçbir şekilde bunun izahı olamaz, hak arayışı olamaz. Kürtlerin hakkını savunuyorum iddiasında bulunan insanlar, Kürt bölgesinde Kürt çocuklarını katlediyorlar. Bu katli gerçekleştirenleri ve bu zihniyeti taşıyanları kınıyor, lanetliyorum. Siyaset mecrasında Kürtlerin hakkını savunma iddiasında bulunanlar, tüm imkan ve olanaklarına sahipken, hakkı müdafa etme hakkı talep etme, siyaset icra etme ve gelecekle ilgili sözünü söyleme imkan ve olanaklarına sahipken isyan hala devam ediyorsa bu kabul edilebilir bir şey değil. Bu anlayışın şiddetin anlayışın ne bireysel olarak vicdanlarda, ne de Türkiye kamuoyunda kabul olmaz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Ak Parti Adıyaman Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title