Haberler

Adıyaman'da Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Düzenlendi

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü ile Halk Sağlık Müdürlüğü koordinesinde obezite, diyabet ve kalp hastalıklarına dikkat çekmek amacıyla Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü düzenlendi.

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü ile Halk Sağlık Müdürlüğü koordinesinde obezite, diyabet ve kalp hastalıklarına dikkat çekmek amacıyla Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü düzenlendi.

Gerçekleştirilen yürüyüşe Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve Eşi Beyhan Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ve İl Sağlık Müdürü Dr. Emin Taş, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kutlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Şube müdürleri, sağlık çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Hükümet Konağı önünde başlayan yürüyüşte katılımcılar 3 kilometre yürüyerek ellerinde "Adıyaman Yürüyor Obezite Ölüyor" "Egzersiz ve Spor Kemik Erimesini Önler", "Günde 30 Dakika Egzersiz ile Sağlıklı ve Mutlu Yaşam", "Araba Yerine Yürümeyi Tercih Edin","Günde 10 Bin Adım At Hareket Et","Spor Yapın Vücut Ağırlığınızı Dengede Tutun" gibi sloganların yazılı olduğu afiş ve dövizler taşıdı. Valilik önünde başlayan yürüyüş, Atatürk ve Gölbaşı caddeleri üzerinde devam ederek koşu parkında sona erdi.

Yürüyüş sonunda bir açıklama yapan Vali Mahmut Demirtaş, sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekerek; "Bugün sağlıklı bir yaşam için 7'den 70'e bütün vatandaşlarımızla birlikte yürümek için yola çıktık. Bu alışkanlık Adıyaman'da her ne kadar yeni başladıysa da vatandaşlarımız tarafından bu yürüyüşler çok büyük teveccüh görmektedir. Herkesi sağlıklı yaşam için yürüyüş yapmaya davet ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İl Sağlık Müdürlüğü Mahmut Demirtaş Seyit Ahmet Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title