Haberler

Adıyaman'da, "Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye" Gecesi

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen “Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye” konulu geceye katıldı.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen "Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye" konulu geceye katıldı.

Adıyaman'da, bulunan özel bir düğün salonunda düzenlenen geceye, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Adnan Boynukara, Halil Fırat, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, İl Sağlık Müdürü Emin Taş, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım, ATSO Başkanı Mustafa Uslu, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy, sendika üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz; " Güçlü Sendika Hedef 1 Milyon üye şiarıyla düzenlemiş olduğumuz Adıyaman buluşmamıza gelmiş olmanızdan dolayı herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Memur- Sen olarak birey hakkının en temel insan hakkı düzgün en büyük erdem olduğu bilinciyle güçlüyü haklı değil, haklıyız güçlü hedeflemekteyiz. Kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayan hoş görü ve adalet duygusuyla olan bir sendika olarak ilimizin en büyük sivil toplum örgütüyüz. Bizler bu düzenlemiş olduğumuz gecede sizleri de aramızdan görmekten büyük bir mutluluk ve sevinç duyuyoruz. Hepinize teşekkür ediyoruz" dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara ise "O kadar garip bir süreçten geçiyoruz ki, 15-16 yaşında binlerce çocuğu dağa götüren terör örgütüne tek bir laf söyleyemeyen aydınlar, yazarlar, düşünürler siyasi partiler, sizin seçtiğiniz Cumhurbaşkanı'na çektirmeye başladılar. Öyle bir garip süreçten geçiyoruz ki, 40 yıllık terör örgütünün, terör örgütü olduğunu izah etmeye çalışıyoruz. İzah etmek zorunda kalıyoruz. PKK terör örgütü yöneticileri bir partiye oy istiyorlar. Bakın Suruç'ta yaşanan patlama, Ankara'da, yaşanan patlama, Aleviler ile CHP'liler arasında olan bağı koparmaya yönelik operasyon olduğunu defalarca söylüyoruz. Bu operasyonun temel amacı CHP'yi düşürmek ve bu bağı koparmak Bu bağ üzerinden amaçlanan sokak ve şiddet konusunda geçmişinde olan sonrası sosyalist gelenekle belli bir siyasal partiyi iş birliği halinde meclise taşımak ve ülkede kaos yaşatmak. İnsanların siyasal tercihlerine saygılıyız. Silah ve şiddeti hak arama aracı olarak gören anlayışı kabul etmiyoruz. Net ve açık bir tutum almamız gerekiyor" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Daha sonra konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Halil Fırat, " Adıyaman'ımız huzur kenti, barış kenti. Ama maalesef son birkaç aydır bir takım oyunlar oynanıyor. Yani birkaç kişinin yaptığı şeyi bütün 600 bin nüfusa mal etmek gerçekten yanlışlardan en büyüğüdür. Hiçbir zaman Adıyaman terörle anılmadı. Her zaman Adıyaman barış kenti oldu, kardeş kenti oldu" ifadelerini kullandı.

Son olarak konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ise " Bu iş sizin işiniz değil" dediler. "Bu iş felanların işi, bu filanların işi" dediler. Umudu kırmaya çalıştılar. Akif hoca, "inanmışsın ama bir çiçekle bahar olmaz" dediler. Tıpkı, Türkiye'ye, tarihi imzasını atan bilge liderin "bütün baharlar tek çiçekle başlar" dediği gibi. "En uzun yolculuklar ilk adımla başlar" diyerek inanmışlıkla kararlılıkla, adanmışlıkla yola başlarken, kendi dizesinde "ölüm bir tohumsa kefen zarında gün olur fışkırır, bir orman olur" diyerek, bir çekirdekte filizi, bir filiz de bir çınarı, bir çınarda orman düşünseler niyet hayırlı olduğu için akıbeti hayırlı olmasına da vesile olan Onursal Genel Başkanımız Sayın Mehmet Akif İnan'dan, Allah razı olsun, Allah rahmet eylesin Biz ondan razıyız. Televizyonu evde izleyip oturduğu yeri yumruklayan ve duvarı tokatlayan adamın dışarıda öfkesinin hiç bir şeye yaramadığını biliyoruz. Biz sendikacılıkta yeni bir bakış açısıyız" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fırat Adıyaman Deniz Güçlü Memur Sen Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title