Haberler

Adıyaman'da Muhabbet Geceleri Programı

Semerkand Vakfı Adıyaman Şubesi tarafından organize edilen Muhabbet Geceleri programı büyük ilgi gördü.

Semerkand Vakfı Adıyaman Şubesi tarafından organize edilen Muhabbet Geceleri programı büyük ilgi gördü.

Hisar Salon'da düzenlenen programa, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Durak Menzil Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Hüseyin Şen, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, dernek başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Okunan Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Medah Yusuf Duru tarafından "Gençlik ve Aile" konusuna değinilirken, Murat Belet tarafından seslendirilen ilahiler ve Dursun Ali Erzincanlı tarafından okunan şiirlerden etkilenen dinleyicilerden bazıları gözyaşlarına hakim olamadı.

Durak Menzil Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Hüseyin Şen, "İnsanlar arasındaki muhabbeti beraberliği Allah Resulü aşkını artırmak, onlara hatırlatmak, birlik ve beraberliğimizi sağlamak amacıyla yaptığımız bir gece. Vatandaşlarımızın katılımlarından dolayı çok memnuniyet duymaktayız. İnşallah bu gecelerle birlikte gecenin içeriğiyle birlikte insanların arasındaki muhabbetin artmasında vesile olur diye düşünüyorum" dedi.

Dursun Ali Erzincanlı ise, "Semerkand Vakfı'nın muhabbet geceleri diye bir turnesi var Türkiye genelinde. Mart'tan itibaren dolaşıyoruz böyle Türkiye'yi. Bu vesile ile Adıyaman'dayız. Yaklaşık 15 programımız kaldı. Adıyamanlı izleyicilerimizle, dinleyicilerimizle, kardeşlerimizle bir araya geleceğimiz bir program oldu" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dursun Ali Erzincanlı Hüsrev Kutlu Seyfi Özkan Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title