Haberler

Adıyaman'da "Kendine ve Kentine Duyarlı Kadın İçin Mobil Okul" Projesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun himayesindeki, "Kendine ve Kentine Duyarlı Kadın İçin Mobil Okul" projesi, Adıyaman'da hayata geçiriliyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun himayesindeki, "Kendine ve Kentine Duyarlı Kadın İçin Mobil Okul" projesi, Adıyaman'da hayata geçiriliyor.

Yeni Mahalle Kadınları Eğitim ve Dayanışma Derneği (YEKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nazan Aytop ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) hizmet binasında basın toplantısı düzenledi.

YEKAD Yönetim Kurulu Başkanı Nazan Aytop, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin bütünlüğünü sağlayacak ilk projeyi Yeni Mahallede uyguladıklarını anımsattı.

Her mahallede üçer hafta kalarak çeşitli başlıklarda kayıtlı öğrenci almak suretiyle bir farkındalık semineri verdiklerini belirten Aytop, seminerlerin geri dönüşünün çok net ve güzel olduğunu vurguladı.

Güzel anılar yaşadıklarını anlatan Aytop, şunları kaydetti:

"Başbakanımızın eşi Sare Davutoğlu Hanımefendinin destekleriyle, bu projemizi Türkiye geneline yaymaya çalışacağız. Biz bu projenin hep rüyasını ve düşünü kurduk. Keşke bu projeyi Türkiye genelinde uygulayabilsek, gerçekten inanarak mücadele ederseniz başarıya ulaşıyorsunuz. Başbakanlık Tanıtım Fonu'na müracaatımız ile birlikte uzun ve yorucu bir süreci tamamlamış olduk. Projeyi ilk pilot bölge olarak Elazığ ve Adıyaman'da başlatıyoruz."

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Adıyaman Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title