Haberler

Adıyaman'da Karne Sevinci

Besni ilçesinde 19 bin 740 öğrenci karnesini aldı.

Besni ilçesinde 19 bin 740 öğrenci karnesini aldı.

Kaymakam Emrah Yılmaz ve Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar'ın katılımıyla Üçgöz İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, İstiklal Anaokulu ve Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesinde karne törenleri düzenlendi.

Törenlerde Yılmaz ve Yazar, öğrencilere karnelerini dağıttı.

Törenlerin sonunda konuşma yapan Yılmaz, insanların unutamadığı anlardan bir tanesinin karne aldığı zamanlar olduğunu söyledi.

Öğrencilerin mutluluğunu paylaşmak için onlarla birlikte olduklarını ifade eden Yılmaz, "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizleri çok sevdiğimi okullarınızı, sınıflarınızı ziyaret ettiğimde her vesile ile ifade etmeye çalıştım. Müsait zamanlarda okullarımızı ziyaret ederek tüm eğitimin paydaşları ile sohbet etmeye onların dertlerini sıkıntılarını dinledikten sonra bu sorunları hızlı bir şekilde çözmek bizim asli görevimizdir" dedi.

İlçede, anaokularda bin 331, ilkokullarda 5 bin 14, birleştirilmiş sınıflı ilkokullarda bin 798, ortaokullarda 6 bin 574 öğrenci ve liselerde 5 bin 23 öğrenci olmak üzere toplamda 19 bin 740 öğrenci karnelerini aldı.

Kaynak: AA / Yerel

Emrah Yılmaz Adıyaman Üçgöz Besni Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri
title