Haberler

Adıyaman'da 2 Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Güncelleme:

Adıyaman'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, karşı yönden gelen başka bir otomobille çarpıştıktan sonra devrildi, kazada bir kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Adıyaman'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, karşı yönden gelen otomobille çarpıştıktan sonra devrilip alev aldı. Kazada 32 yaşındaki Mustafa Yabancı hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Adıyaman-Gölbaşı karayolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Gölbaşı yönüne giden Şaban Berk yönetimindeki 02 HH 823 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp karşı yönden gelen 42 yaşındaki Ahmet Yabancı'nın kullandığı 34 JJ 2028 plakalı otomobil ile çarpıştıktan sonra devrildi. Kazanın ardından çıkan yangında alev topuna dönen otomobil, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken kullanılamaz hale geldi. Kazada Mustafa Yabancı olay yerinde yaşamını yitirdi, araçlarda bulunan Ahmet Yabancı, Kasım Yabancı, Şaban Berk ve Muhammet Mustafa Berk ise yaralandı.

Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Mustafa Yabancı'nın cesedi ise otopsi için morga götürülürken, yaralılar ise olay yerine sevk edilen ambulanslarla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşındı. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenilen kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. - Adıyaman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Gölbaşı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title